No nevim o kolik ho potřebuji snížit,ptám se jen o kolik to jde,ale když píšeš,že přítelkyně má 153cm,tak to dám i já.To jsi mi udělal radost.Tedy doufám,že to není jen na špičky.Já jsem si tedy nenechávala zatím snížit nic,ale abych věděla.Takže díky za info
http://www.bmwgs.cz/forum/viewthread.php?forum_id=17&thread_id=5906&pid=95804#post_95804
BMW f 650 GS Dakar 00
BMW f 650 GS Dakar 01
www.offroad.h2omaniaks.com
ahoj ak by si chcel ten nissi tlmic tak ja ho mam ja by som potreboval ten origos ja mam ten pre zeny daj vediet popripade by som aj pricestoval avymenily by sme ich
milujem moje gs
zacinam v tom mat celkom hokej takze co sa tyka sediel rozumiem nizke, standart,vysoke.... a co tie tlmice su aj tam rozdiely ? teda okrem dakara myslel som ze vyska sa meni len prepakovanim ako sa pozna ten nizsi tlmic?
Sedla jsou stadard, snížená (udělá to cca 2cm) a asi se dá dohnat i zvýšené.
Tlumič se dá štelovat předpětí pružiny, tím se motorka i přitvrdí/změkčí a tím samozřejmě o něco klesne/stoupne. To může dělat tak 2cm taky si myslím, pocitově to udělá celkem dost.
A pak se dá sehnat tlumič na snížení, všechno najdeš na e-shopu Touratechu. Samozřejmě to jde i přímo od BMW.
motto: jak vidim pole, jdu se tam rozplacnout
KTM 640SM, KTM 350 EXC-F, HD Night ROD Special
Tak jsem dnes uskutečnila svoji první jízdu na BMW,nemam ji uplně sníženou,dosahnu tak nějak,není to žádná jistota na jistotu,ale ještě půjde povolit,myslím.Jinak výměna oleje?Docela zajímavé.Systém zatím nějak moc nechapu,ale zítra se na to mrknem lépe.Našla jsme dva vypouštěcí šrouby,ale vyteklo málo,takže jsme sundali plast a zbytek zůstal v nadržce nahoře.TAkže dostat ho ven!!!!
ahoj ja mam to nisie sedlo a mam aj jeden volny tlmic ten nissi ten sa pouzival na zenske verzie dakarov ja som tam daval standardny a je tam rozdiel ak chces poslem ti ho za 100 eur plu postovne poslem ti ho na dobierku ak chces daj vediet
milujem moje gs