Čeká mě servisní prohlídka na 10tis.Chtěl bych poradit s jakým servisem mate dobré zkušenosti.Jsem ze Znojma-nejblíž je Brno?!Dále mám vyšší spotřebu-cca 5litrů na sto.Lítají mi nějaký saze z pravýho výfuku-může být zanesený výfuk a tím vyžší spotřeba?!Dík všem.
Honza
Co se tyka servisu tak mas asi na vyber (co me ted napada):
- Renocar Brno
- Cycli Sloupnice 777143232
- Cyril/ Vavroch Šternberk
- Tonda Oslavany (snad se zde vyjádří, nevím, jestli se v Fkách hrabe)
- Carservis, spol. s r.o. http://www.carservis.praha.cz/
- Snad Dodo Velké Mezeříčí http://dodotech.ic.cz/
- Servisy Bosh
Upravil Milos dne 02.04.2007 08:26
[quote]Jenda71 napsal:
Většinou je prý spotřeba kolem4-4,5.kde dělaš servis na to fko,v Renocaru Brno?[/quote
Mě to žere kolem těch pěti,ale je to ještě karburátor.Všechno servisuji u Dodotechu.Ani ty to nemáš tak daleko.S Renocarem moc zkušeností nemám,byl jsem tam jen asi 2x s R1100GS a byl jsem spokojen.V součastné době nevím jak to tam vypadá.Prostě se to musí vyzkoušet.
BMW R 1100GS vzor kačer
[qllověče a odkud konkr. uote]Jenda71 napsal:
Čeká mě servisní prohlídka na 10tis.Chtěl bych poradit s jakým servisem mate dobré zkušenosti.Jsem ze Znojma-nejblíž je Brno?!Dále mám vyšší spotřebu-cca 5litrů na sto.Lítají mi nějaký saze z pravýho výfuku-může být zanesený výfuk a tím vyžší spotřeba?!Dík všem.[/quote]
Člověče a odkud konkrétně jsi? Já bydlím taky kousíček od Znojma :-) A čeká mě taky prohlídka po 10 000, ale až po sezóně :-) Znám ty chlapíky, co mají AV Profimoto Chvalovice-předběžně jsem se s něma domlouval, že to jsou taky schopní udělat...Já s nima mám zatím dobrou zkušenost... Každopádně moc nemusím autorizovaný servisy... nevím,ale je to můj osobní názor... Pak musíme dát nějakou vyjížďku, mám taky 650 GS, ale ne Dakara :-)
Tomason napsal:
Čeká mě servisní prohlídka na 10tis.Chtěl bych poradit s jakým servisem mate dobré zkušenosti.Jsem ze Znojma-nejblíž je Brno?!Dále mám vyšší spotřebu-cca 5litrů na sto.Lítají mi nějaký saze z pravýho výfuku-může být zanesený výfuk a tím vyžší spotřeba?!Dík všem.
Odkud odjinud,když ne z pravýho výfuku ten levej je falešnej jen do počtu.
Tomason napsal:
V tom levým je taky vata. je to předtlumič takže teoreticky může bejt přicpanej ten levej - kdoví:-)
BMW R1250GS Adventure HP, Yamaha WR450F 2019. Yamaha WR250F 2015
Tomason napsal:
Do počtu ne Je tam katalazátor a hlavně by bez něj ta motorka nevypadala tak dobře (Jestli se teda nepletu )
Upravil kendy dne 16.04.2008 10:12