Čaute.Z ničoho nič mi začala blbnut motorka-BMW r 1150 Rs.Ma za sebou 28tisic km.Zrazu na dialnici stratila víkon,nepravidelne palila,nereagovala na pridanie,cela sa triasla,spatne drzi volnobeh.Ledva som prisiel domov.Ked som je pridal a prudko ubral plin tak strielala do vifuku.Volal som znamemu ten povedal ze treba vymenit snimač polohy kluky.Ma dakto z vas podobnu skusenost,ak hej ako ste to riesili?Je nutna vymena toho snimaču?Zatial dakujem.
Ale ta porucha sa mi stala normalne za jazdy,takze teplota musela byt ok.Mal si uz daky podobny pripad?Sviecky som sice nepozeral,takze dnes ich skontrolujem.Ked ta tu este mam. po natankovani asi po 50km mi zacalo piskat cerpadlo v nadrzi.Dufam ze postaci vymenit pal.filter,ale istotne ho nedam do nadrze.Vyvediem ho von pre lahsiu buducu vymenu.Zatial vdaka.
- hallov snimac vydrzi mrte km a ked zacne robit problemy tak ho zvacsa staci iba vycistit, ziadna take ze 30tkm a treba menit
- palivove cerpadlo som prednedavnom robil hromadnu objednavku tu http://www.bmwgs....ad_id=5211 ak chces mozem ti ho zadarmo zapozicat aby si zistil ci je chyba v nom.. ak bude tak aspon vies kde mozes najst plnohodnotnu nahradu za zlomok ceny originalu
Raptor,dakujem ti si velmi ochotny.Keby si ho mal na predaj tak ja to cerpadlo od teba aj kupim.Si fajn chlap.Idem rozobrat tu moju lasku.Velmi sa mi ulaviloze nemusim kupovat tie vsetky drahe veci.To su ceny ako blazon.Tak sa mi zda ze som kupoval davnejsie plastove kryty valcov od teba...Ako sa dohodneme s tym cerpadlom?Toto je moje tel.cislo 0908858506.Idem do garaze.vdaka ti moc.Keby si potreboval daco zvarit z hniku tak sa stav,mas u mna akciu.bud napis sem alebo mi prosim ta zavolaj.Dakujem.
gargandel predat ti ho nepredam lebo si ho nechavam pre seba keby som ho raz potreboval ak mi vypovie to moje.. ale mozes si ho odo mna pozicat aby si identifikoval zavadu
inak mne vcera tiez pistalo cerpadlo ako sproste ale nasledne som natankoval 29 litrov do mojej 30 l bandasky... a odvtedy uz cusi
Mě ten snímač odešel,motorka umřela uplně na mrtvo.Byl steřelé káblík od snímaču co je strčený v motoru a tam to probilo.Skus si ho od někoho pučit a vyzkoušet ale myslím že snímač buď jede nebo nejede...čili,pokud ti motorka dává jiskru tak to bude snímač v pořádku.Viděl bych to na přívod paliva.
Kupredu spatki ni krok...
bohumil napsal(a):
Mě ten snímač odešel,motorka umřela uplně na mrtvo.Byl steřelé káblík od snímaču co je strčený v motoru a tam to probilo.Skus si ho od někoho pučit a vyzkoušet ale myslím že snímač buď jede nebo nejede...čili,pokud ti motorka dává jiskru tak to bude snímač v pořádku.Viděl bych to na přívod paliva.
Jooo ale tu jsiskru ti to muže hodit jinde než v uvrati a potom je to špatně! zkusil bych si ho pujčit a prohodit z jiné moto!
... servis a diagnostika BMW Motorrad
Raptor,dakujem ti,pomohol si mi.Moto som rozobral este v nedelu.Este nikdy som ju tak nerozsrobovalFilter paliva bol uplne zavaleny , to este nemal ani polku limitu a tankujem jedine len Slovnaft.Potom som rozobral tie prsa.Vycistil som snimac a aj tu salku co je na nom.Poskladal som to spat a moto si opat krasne pradie.Cerpadlo je ticho a ja som opat spokojny.Mas pochvalu a minimalne velke pivo ked sa dakedy stretneme.A mozem vyrazit na dalsi vikend do Polska-dufam ze nezliha pocasie.Este raz diky.Keby si dakedy v buducnosti objednaval tie cerpadla tak daj vediet.Ak budes daco potrebovat som tvojim dlznikom,usetril si mi nemale peniaze.Ahoj
Poviem ti pravdu ze nie.Nemenil som ho.Nemal som kus tomu tam nebolo nic.Myslim ze urcite vydrzi do dalsej vymeny fitra.Som spokojny s moto.Je to skvely stroj.Ak vide pocasie chcem ist do Polska buduci viked.Zatial cau a dakujem ti moc.Nezabudni,mas u mna pivo.