Takový jednání výrobce je katastrofa.Jediný co můžeš dělat a jak jim to ,,vrátit" je psát o tom všude kde to jde,ať mají ,,reklamu" jak jednají se zákazníkem; Napiš to na motorkáře a jiné moto fora,kde jsou potencionální kupci ať je jim to varováním.Já to podobně udělal u svářečky a nakonec jsem uspěl viz.Tomáš-svar forum http://www.svarfo...36&p=1
Upravil kim dne 12.09.2010 00:46
Zeptej se jich, které přilby tedy vedou jako "vodotěsné" a zda jsou tak i označené.. To,že do přilby NESMÍ zatékat je jeden z hlavních předpokladů a nemohla by být homologována. Je to jasná reklamace, musíš do nich tvrdě ,pohrozit jim ČOI-kou, soudem atd...
Upravil bluesbery dne 12.09.2010 09:02
Ahoj, měl jsem stejný problém s AGV... a to byla integrálka z kompozitu tudíž žádný "plasťák"... Dostal jsem v rámci reklamace nové plexi a bylo to stejné... prostě těsnění nedoléhalo.
Bohužel jsem to musel vyřešit z důvodu odjezdu na dovolenou nalepením vrstev folie na vnitřní stranu plexi tak, aby to sedělo na těsnění...
Je hrozný, když jedeš i v malém deštíku a všechno jde dovnitř a kape to na tebe... No a když silně propršelo 8 dní na severu tak jsem byl pěkně nasr...
Teď už mám jinou přilbu a do té neteče a jsem spokojený...
BMW R1150GS, kočárek a jiné stroje... www.X-treme.cz
to Jedla : Tuto helmu jsem si kupoval cca 2měsice zpátky,na rozdíl od tebe akorád
v německu v Louisu za 149,-Eur,plexi samo o sobě nejde dovřít jednou
rukou a nedávno jsem si všiml,že utěsňovací guma co je ve vrchní časti,
je na stranách vydřená a utržená,což by asi po 2měsících nemělo být.
Zatím jsem to neřešil,ale jak se dostanu do Německa,tak ji určítě budu taky
reklamovat,na rozdíl od Čech se němčouři k tomu staví kladně!!
Po předchozích skušenostech,vrátí hned peníze nebo dají druhý kus.
Moje zkušenosti s Airoh helmama nejsou moc pozitivní!
Kde jsi ji kupoval,v Maxxmotu??
je to hrůza co dnes všecko za krámy prodávaj...přeju ti abys uspěl při jednání stou firmou, aby ti vrátili peníze... je to opravdu opruz, když si jedeš a ono ti teče do přilby...
Jezdím tak, jak umím...
No mám Airoh a řešil jsem podobný problém, bohužel jsem v tomto Absurdistánu neuspěl. Novou helmu vychválej do nebe, ale že do ní teče, tak to už nepřiznají, pro mě pro příště, Airohu se každopádně vyhnu a koupím si jinou výklopnou helmu, ale Airoh to zcela určitě nebude!!!
Tak to se asi Airoh docela pohoršil,mám od nich SV 55s pátým rokem a žádnej problém nebyl.No,ale až si příští rok půjdu kupovat jinou,asi to teda bude jiná značka....
Měl sem (vlastně ještě doma mám) Airoh stála asi 3800kč,označení už nevím,vcelku by ušla za ty love ale hroznej randál v ní byl a neměla pinloc tudíž problém s mlžením v chladnu,pak mám ještě Nolan 103 -.za ty love katastrofa,těžké,nevyvážené ,s vyklopenou př částí stahovala hmotnost předku helmu do očí,hlava jak ve svěráku hrozná vnitřní ergonomie.Pak jsem se naštval a koupil sem Schubert C3 a jsem spokojen,zkrátka pokud to finance dovolí tak se na některých věcech nedá šetřit.
Taky přihřeji polívčičku...
Na chopperu jsem měl otevřenou airoh a velmi často se lámalo uchycení malých bočních krytek, kde byl zakotven sluneční štít. Problém byl, že sehnat nové malé krytky byl takřka nemožný. Ať už v motoshopu objednávali tohleto furt dokola, chodily jim jen velké (ty se tam dávají tehdy, když se odmontuje stínítko). Prý jim v obchodě ty krytky přes noc praskaly samy...
Teď mám od airohu vyklápěčku miro a taky bych podruhé do ni nešel. Je hlučná a postupně se mi přestává líbit její zpracování. Aspoň že do ni neteče. :-)
Vlastně - airoh bych už nekoupil nikdy.
to Jedla : Tak jak píše Mamma Mia,podle všeho délá problémy majitel Paolo,co dodává zboží do prodejny.
Momentálně řešim podobný problém s drahým mobilem 4x byl na servise,protože byl nefunkční
zažádal jsem o navrácení peněz a centrální servis pro Nokii,mi zdělil,že s tim nesouhlasí!
A myslí si,že to je vyřešené!!! Mám ho rok a 5měsícu byl na servise.
Je to jeden velký bordel,výrábějí se poslední dobou samé zmetky,firmy šetři kde se dá jen aby měli co nejvíc bankovek do vlastní kešeně!!*pissed*
chlapci k tejto "znacke" mame na slovensku jedno krasne úslovie
Airoha - Rároha
majitel s tebou jedna preto takto lebo ma skusenost ze 99% ludi nad tym hodi rukou.. bud to jedno percento a zavar mu tak bude srat maggi v kockach.. buzerant! to svet nevidel aby do prilby tieklo a niekto sa este tvaril ze to je ok lebo "oni prilbu nepredavaju ako vodotesnu"... kokoti!!
p.s. celkom rad by som vedel ktory jazdec z motoGP jazdi v rárohe..
Jo taky mám moc dobrou zkušenost s firmou Paolo. Měl jsem, tada ještě mám SV55s po dvou letech a najetých 30 tis km. Je helma mrtvá. Tak na ježdění po lese. Hluk, teče za plexi, polstr se vymackal a rozedral od fousů(když někam jedu tak se neholím každý den), rozpraskal se krcní límec(kozenka). Přeci jenom bylo po sezoně a já ji kupoval v zimě. Zkusíme reklamovat, co všechno opraví. No reklamací prošel jen ten límec. Polstr opotrebováno provozem (no po dvou sezonach docela bída- ted mám C2 a to ze by polstr sel do kytek nepozoruju) a tesnění mne taky nevyměnili, že jsem si ho lepil prý sám, no mezi tesnění a přilbu vlétl nějaký hmyzák a rozprskl se tam, to bylo to jejich udajné lepidlo. Do airohu už nikdy, a dokud k reklamacím u nás výhradní dovozce přistupuje takto tak s fy Paolo taky nechci mít nic společného (je pravdou, že motoshopy v okolí přestávají brát airohy, hlavně kvůli těmto problémům s reklamacemi)
Upravil Kubicek dne 13.09.2010 23:07
Konečně jsem našel to co jsem hledal ...GS
Čau kluci,
tak jsem dnes zašel do motoshopu, kde jsem přilbu kupoval a nakonec jsme vše zdárně vyřešili. Chtěl bych se tedy touto cestou omluvit všem, kteří se mohou cítit mým jednáním poškozeni.
Jedla
No já doma jednoho Airoha taky mám...krosového Stelta...a na tu přilbu nedám dopustit. Lehonká parádní přilba ...ale u této kategorie se vodotěsnost neřeší
Jinak MS motokrosovém v ní jezdí každý druhý...a ani se nedivím...ale zbytek portfolia mne od této značky neoslovuje.
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."