Zdarec. Nemáte nškdo zbytečný plastový kryt válců 1150 ADV? Podařilo se mi pravý lehce škrábnout. Popřípadě odkažte kde by se dal sehnat? Kovový je asi dost drahý. Je to prkotina, ale každý na to furt čumí a že to mám prasklé... Díky :-)
Upravil Jurek dne 19.10.2010 10:06
Jurek
bmwjurek@seznam.cz
www.bmw-gs.estranky.cz
www.scrc-ostrava.estranky.cz
608 822 033
Jurek napsal:
Zdarec. Nemáte nškdo zbytečný plastový kryt válců 1150 ADV? Podařilo se mi pravý lehce škrábnout. Popřípadě odkažte kde by se dal sehnat? Kovový je asi dost drahý. Je to prkotina, ale každý na to furt čumí a že to mám prasklé... Díky :-)
Je to 2002, tedy jednosvíčka. Ale ten Kryt je pod krytem svíček o něco níže. kryt svíčky je zcela nepoškozen.
Jurek
bmwjurek@seznam.cz
www.bmw-gs.estranky.cz
608 822 033
kryt valcov je kryt valcov
zadeklovanie fajky je nieco ine... ak si mal to na mysli
ten umelohmotny stoji za milu kedves, ano kovove od TT su drahe ale ako jedine plnia svoj ucel, umelohmotny od BMW ti moze v istych pripadoch viac poskodit ako zachranit
Jsou tam padací rámy a je divné že i přes padáky se to podřelo. Bylo to jen malé svezení po asfaltu, kde byl nějaký sairajt. Kdybych měl kufry, šla by po kufrech. Co je to ta milu kadeves :-) ?
Jurek
bmwjurek@seznam.cz
www.bmw-gs.estranky.cz
608 822 033
ak mas original padaky BMW tak sa ti ani necudujem ze sa ti to predralo.. totiz origo padaky BMW su konstrukce riesene dost na hovno pri pripadnom pade
padaky s najlepsou ochranou valca su na 1150GS jednoznacne Hepco Becker
Jasné jak facka. Díky za typ a objasnění vyjádření "milu kedveš". :-)
Jurek
bmwjurek@seznam.cz
www.bmw-gs.estranky.cz
608 822 033
No a tak tedy, můžete mi kluci zlatí baworáčtí poradit kde sehnat prozatím alespoň ten plastový? Ať to trochu vypadá? Nevím, kde se náhradní díly na GS objednávají? Díky.
Jurek
bmwjurek@seznam.cz
www.bmw-gs.estranky.cz
608 822 033
pripadne tam muzes rovnou objednat,jinak dily sezenes jeste v Inveltu nebo u Jezka(mistni clen).
Jinak tenhle plastovy kryt vydrzi presne jeden naraz, ja znicil 3 a pak koupil od TT. On ten plastovy je docela novy drahy 1300.- kus a od TT stoji nejak 1700 kus. Bejt tebou vezmu radeji TT.
Aktualne 1250 GSA HP
Tak to je jasné, myslel jsem že je to záležitost max 500 Kč. Asi jsem spadl z višně :-)
Díky moc. Jdu do TT.
Jurek
bmwjurek@seznam.cz
www.bmw-gs.estranky.cz
608 822 033
A ty touratechácký se dají objednat přes internet kde? Nějak se v tom neorientuji.
Jurek
bmwjurek@seznam.cz
www.bmw-gs.estranky.cz
608 822 033
Díky moc.
Ten online katalog TT se mi zdal poněkud nepřehledný.
Už vím, ještě jednou díky za radu a odkazy.
Jurek
bmwjurek@seznam.cz
www.bmw-gs.estranky.cz
608 822 033