Neměl jste někdo v poslední době v Renocaru v Brně Slatině mašinu na servisu? Chtěl bych od nich něco udělat na moto ale někteří zlý jazykové říkají že to tam je teprve krátce že nemají zkušenosti atd. tak se chci zeptat jestli někdo nevíte jak to tam vypadá po stránce ochoty odbornosti atp.??
Upravil Milos dne 16.05.2013 14:16
Loni jsem koupil k moto BMW i auto a rozhodoval jsem mezi Renocarem a Stratos HK. Nakonec jsem koupil v Hradci. Letos jsem měl malý problém s autem a byl jsem v Brně. Zatočil jsem do Renocaru a tak protivný a odměřený přístup technika jsem nečekal. Do renocaru již ne a to jsem ani nezminil kde jsem auto koupil. S moto jsem spokojený u Cyrila
Upravil lubos dne 15.11.2010 21:56
To mne zajímá také, jak tam dnes vypadá servis motorek. Nemyslím, že bych přestal jezdit do CarTecu do Ostravy, ale po výměně přejímacího technika po deseti letech na servise aut v Renocaru se podstatně změnil i přístup k naším problémům s auty. (Koupením šesti aut jsme asi vyčerpali svou kvótu). Snad to nebude platit i u motorek. Dej pak vědět.
...že já vůl nenašetřil na to GSo už dříve ! ! !
kim napsal:
Neměl jste někdo v poslední době v Renocaru v Brně Slatině mašinu na servisu? Chtěl bych od nich něco udělat na moto ale někteří zlý jazykové říkají že to tam je teprve krátce že nemají zkušenosti atd. tak se chci zeptat jestli někdo nevíte jak to tam vypadá po stránce ochoty odbornosti atp.??
Tak doval do Praglu ne?:-)) poladime, uzimnime, kafe ti dame, osobne zaridim nejakou prijemni recepcni nebo devcata z lifestyle shopu se ti povenujou... mno jo to vis, pro zakaznika fsecicko:-)
no ne vazne, kdybys mel zajem a chut urco by sme to nejak poresili:-) a s nejvetsi radosti :-)))
invelt - telefon: 257117222
,
, ,
kim napsal:
Tak doval do Praglu ne?:-)) poladime, uzimnime, kafe ti dame, osobne zaridim nejakou prijemni recepcni nebo devcata z lifestyle shopu se ti povenujou... mno jo to vis, pro zakaznika fsecicko:-)
no ne vazne, kdybys mel zajem a chut urco by sme to nejak poresili:-) a s nejvetsi radosti :-)))
JJ dik za nabídku, určitě bych jí využil ale je to trochu z ruky; to už mám blíž do Vídně Nebo leda že by si chtěl nějakej technik z Inveltu udělal výlet na moravu pro litr slivovice??
Upravil kim dne 16.11.2010 23:58
allroad napsal:
Letos jsem kupoval novou 1200GSA. Nakonec jsem ji koupil v Brně v Renocaru. Výborný přístup a ochota. 1.servis jsem dělal v Brně. 2. ve Wídni. Všude jsem byl spokojený.
Je to individuální. Pokud máš novou mašinu musíš do značkového servisu. Dřive jsem jezdil do Velkého Meziříčí za klukama z Dodotechu. Neskutečný přístup a kvalita. Bohužel už pro veřejnost nedělají, ale obrať se tady na fóru na Tondu, pokud nemáš novou mašinu. Udělá ti výborný servis a za dobrý peníz.
kim napsal:
A až pojede pan kim domů, v jedné ruce bude držet jablko, v druhé štrůdl a na čele bude mít vytetovanou jitrnici.
Jak jiz zde padlo, pokud neni motorka nova, tak doporucuju Tondu. Vybornej pristup o cene ani nemluvim a za tu dobu nez mi udelal servis sem se toho spoustu dozvedel a to je k nezaplaceni
Alf napsal:
Jak jiz zde padlo, pokud neni motorka nova, tak doporucuju Tondu. Vybornej pristup o cene ani nemluvim a za tu dobu nez mi udelal servis sem se toho spoustu dozvedel a to je k nezaplaceni
Znovu se tedy ptám máli někdo kontakt na toho Tondu a hlavně odkud je,aby nebyl dál než Invelt či BMWMotorad Wien??
Renocar doporučuji i pro nás majitele starších moto. Objednávky dílů po telefonu bez záloh ,rychlé dodání PPLkou až domů a super přístup všech mnou oslovených lidí .
Je to tak,obědnám díl a za dva dni dojde sms že to tam maj. Minule sem jel dokonce kolem ešče nedošla sms,zrovna to tahali z auta tak sem to měl ešče teplí
Kupredu spatki ni krok...