Pánové prosím o vaši zkušenost s originál oblečením BMW Ralye 3.
Na motorce hlavně trpím vedrem, proto bych chtěl vědět porovnání černá versus šedá. Víc se mi líbí černá a ta kombinace šedá, modrá červená se mi upřímě nelíbí. Nakolik se černá rozehřívá na slunku víc než šedá. Jak dobře ty hadry větrají. Nebo za ty peníze pořídit něco od RUKKY? Teď mám BUSSE a mimo léto jsem vrcholně spokojený. Ale v létě v Itálii mi občas bylo na zdechnutí. Nebo kde sehnat BMW Ralye 2 Pro tu šedočernou kombinaci. Ta se mi totiž moc líbí.
V létě je horko i v trenkách. Co koupit letní hadry?? Já mám na léto BMW airflow a to je super. Ale letních hader je mraky. Myslím si ale že bude mít dobré odvětrání. Jestli za to chceš utratit ty prachy, tak do toho jdi. Myslím že R2 pro už senženeš maximálně někde venku.
Splněný sen moje 1100GS
Horko je i v starších. Prakticky je li horko, je horko ve všem. Jezdil jsem v létě v Chorvatsku v bundě Germas za 4 tácy a spokojenost. Při dešti do ní neteče a při nula stupních zima nebyla. Neutrácel bych za značkový hadry, to si raději co dva až tři roky koupím bundu i kalhoty nové. Ale je fakt, lépe ten kroj BMW vypadá :-)
Jurek
bmwjurek@seznam.cz
www.bmw-gs.estranky.cz
www.scrc-ostrava.estranky.cz
608 822 033
TAZY napsal:
Pánové prosím o vaši zkušenost s originál oblečením BMW Ralye 3.
Na motorce hlavně trpím vedrem, proto bych chtěl vědět porovnání černá versus šedá. Víc se mi líbí černá a ta kombinace šedá, modrá červená se mi upřímě nelíbí. Nakolik se černá rozehřívá na slunku víc než šedá. Jak dobře ty hadry větrají. Nebo za ty peníze pořídit něco od RUKKY? Teď mám BUSSE a mimo léto jsem vrcholně spokojený. Ale v létě v Itálii mi občas bylo na zdechnutí. Nebo kde sehnat BMW Ralye 2 Pro tu šedočernou kombinaci. Ta se mi totiž moc líbí.
r2pro bylo bezovosede pokud vim.. teda to moje je.
V lete bez baglu se to da... ale musis jet.
Cerna ma vyhodu ze na ni neni videt spina...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Pokud máte Corduru AFT není vám vedro ani v létě...leda v teplotách nad 35 stupňů, kdy je člověku horko i nahatému.
to Tazy: Rukka je jiný level než Rally...nemůžeš srovnávat. Cokoliv od Rukky (nebo Stadlera) s AFT bude větrat lépe než Rallíčko.
to Hicks: k barevnosti Tvého Rallíčka se raději nevyjadřuji...tam barva jde označit leda NEIDENTIFIKOVATELNÁ...rozhodně se nedá popsat třeba pomocí vzorníku RAL
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
To TAZY: Relýčko 3 jsem zatím vyzkoušel do max. +15-20 st.C., minulý týden. Nezpotil jsem se. Odvětrání je dostatečné a myslím, že do 25 st. ti nebude horko nikdy. Ta černá moc slunko nepřitahuje. Možná se mi to zdá, možná jsem podlehl tomu barevnému papírku, co byl k hadrům přivázaný, ale mám pocit, že černé bavlněné triko topilo na sluníčku více než černé relýčko. Jako by ta černá kordura fakt sluníčko odrážela.
Jak jseš velkej? Do Krnova to nemáš z Medlova daleko. Když mi ty hadry nezaprdíš, klidně ti je na zkoušku půjčím. Bundu mám 60ku, kalhoty 58ičky. Jezdil jsem i okolo nuly a paráda.
Lyžuju celkem aktivně 45 let, za ty roky jsem vyzkoušel spoustu hader a nakonec jsem skončil u značkových. Ty technologie a jejich vývoj jdou stále dál a dál. A dnes si říkám, proč já vůl jsem ty značkové nekoupil hned. Lehce se to řekne, když na ty značkové nebyly hned prachy....
Relýčka 3 mohu je doporučit. Někdo odsud má s nimi obchod, kdybych o něm věděl dříve, nemusel jsem je kupovat dráž u BMW. ( I po jejich slevě )
...že já vůl nenašetřil na to GSo už dříve ! ! !
Vjetrnik napsal:
Pokud máte Corduru AFT není vám vedro ani v létě...leda v teplotách nad 35 stupňů, kdy je člověku horko i nahatému.
to Tazy: Rukka je jiný level než Rally...nemůžeš srovnávat. Cokoliv od Rukky (nebo Stadlera) s AFT bude větrat lépe než Rallíčko.
to Hicks: k barevnosti Tvého Rallíčka se raději nevyjadřuji...tam barva jde označit leda NEIDENTIFIKOVATELNÁ...rozhodně se nedá popsat třeba pomocí vzorníku RAL
jasne, jenomze tvoje Rukka za 40k jedno vypada trochu jak bezne obleceni za malo k.
coz zase vadi mne.. materialy nikdo nezpochybnuje...
...
MOJE BARVA JE DYNAMICKA!
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
IvoM napsal:
To TAZY: Relýčko 3 jsem zatím vyzkoušel do max. +15-20 st.C., minulý týden. Nezpotil jsem se. Odvětrání je dostatečné a myslím, že do 25 st. ti nebude horko nikdy. Ta černá moc slunko nepřitahuje. Možná se mi to zdá, možná jsem podlehl tomu barevnému papírku, co byl k hadrům přivázaný, ale mám pocit, že černé bavlněné triko topilo na sluníčku více než černé relýčko. Jako by ta černá kordura fakt sluníčko odrážela.
Jak jseš velkej? Do Krnova to nemáš z Medlova daleko. Když mi ty hadry nezaprdíš, klidně ti je na zkoušku půjčím. Bundu mám 60ku, kalhoty 58ičky. Jezdil jsem i okolo nuly a paráda.
Lyžuju celkem aktivně 45 let, za ty roky jsem vyzkoušel spoustu hader a nakonec jsem skončil u značkových. Ty technologie a jejich vývoj jdou stále dál a dál. A dnes si říkám, proč já vůl jsem ty značkové nekoupil hned. Lehce se to řekne, když na ty značkové nebyly hned prachy....
Relýčka 3 mohu je doporučit. Někdo odsud má s nimi obchod, kdybych o něm věděl dříve, nemusel jsem je kupovat dráž u BMW. ( I po jejich slevě )
Jo díky za nabídku. Škoda, že teď už to půjde vyzkoušet těžko. V zimě mi zima néni, ale zato v létě trpím. Pokud to půjde, tak na jaře bych tě kontaktoval a domluvíme se. Jen ta velikost. Já mám EU 54. No uvidíme.
Špínu moc neřeším. Pokud si chci sednout nebo lehnout, tak si prostě sednu nebo lehnu, ať je to kde chce. A BUSSE zatím bez jakýchkoliv problémů. Chtěl bych dobrou ochranu (Ralye 3 má slušný standartní páteřák) a dobře větrající hadry. Když je zima, tak se pod to obleču a je. Pokud lije, stejně se de do nemoků.
A co Halvarsson Odysey, nemá někdo zkušenost. Vypadá to jak od větnamců, ale prý to funguje. Co vy na to? Jen nevím, jestli někdo přizná, že dal 16.000 za bundu, která funguje stejně jako obyč za 4.000.
Fakt to není o značce a ceně. Chci, aby to fungovalo tak jak potřebuji a pak teprve řeším cenu. Když to bude RUKKA, tak to bude RUKKA .... BMW.... Halvarsson...
IvoM napsal:
Jo díky za nabídku. Škoda, že teď už to půjde vyzkoušet těžko. V zimě mi zima néni, ale zato v létě trpím. Pokud to půjde, tak na jaře bych tě kontaktoval a domluvíme se. Jen ta velikost. Já mám EU 54. No uvidíme.
Taky jsem měl kdysi 54.......stačí jedna zima jsi na 60ce.
...že já vůl nenašetřil na to GSo už dříve ! ! !
V létě Ti prostě teplo bude, já třeba taky trpím víc horkem než zimou a tak jsem koupil totálně děravou, síťovou bundu a pohoda.
Na obrázku to není tak vidět, ale je to vyloženě půhledný a je vidět, jaký pod tím máš tričko
K tomu kevlarový jeansy a dá se přežít i 35 nad nulou, jako bylo letos.
Maiali nel Fango!
http://www.revit....tti/FJT072
Jinak třeba tahle bunda ma tuším ještě neprofukavou a nepromokavou vložku, takže přes den luftuješ a večer se přioblíkneš. Ta co vozím já je Tucanourbano a když jedu v létě na vyjížďku, beru si ssebou vložku z podzimní bundy a nepřipínám jí.
Maiali nel Fango!
Dokud jsem nevyzkoušel AFT v teplotách nad 45°C, tak jsem tomu taky moc nevěřil. Ale funguje to geniálně. V Rallye2 jsem při stejném stylu jízdy a přibližně (o něco nižších) teplotách měl totálně propocené rukávy a záda (a to tak, že jsem měl každý den vysrážené obrovské fleky z potu), v AFT (měl jsem Rukka Airoad) vůbec nic a 14 dnů jsem to oblečení nemusel prát, kdežto Rallye2 jsem pral skoro denně. Noid pral svoje hadry denně (protože když jsme vyráželi za horka tak čerstvě vypraný oblečení pod sprchou asi 15 minut příjemně chladilo než uschlo) ale nikdo jsme neměli ty fleky z potu ani na bundě ani na spodním prádle a byli jsme i v tom horku v suchu. V Rallye2 jsem měl pořád propocený prádlo, jakmile se propotila i bunda, přestalo to celé fungovat a už to nevětralo. Nicméně AFT materiál není vůbec vhodný na ježdění v lese, není to tak odolný proti poškození o větve nebo o keře. Všechno má svoje ale Rallye2 bych už třeba do Maroka nebral a o silničním cestování nemluvím vůbec.
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
Divej kup si nejakou dobrou chranicovou kosily a na to dej dres a mas vystarano,a kdyz zacne chcat tak pres to pretahnes nepromok a je,protoze kdyz uz je nejakejch 30 stupnu tak mi je horko i v tricku
BMW GS 1200 adventure
itchy napsal:
Divej kup si nejakou dobrou chranicovou kosily a na to dej dres a mas vystarano,a kdyz zacne chcat tak pres to pretahnes nepromok a je,protoze kdyz uz je nejakejch 30 stupnu tak mi je horko i v tricku
Tak to asi funguvoat u mě nebude páč su po operaci plotýnek. Po zkušenostech vím, že to by byla cesta do pekla. Sice by mi bylo fajn, ale po prvním dnu bych se večer přestal hýbat. Ale díky za názor.