Ahoj, kterou z těchto 3 kamer by jste doporučili vice. Každá má nějaký + a - tak jsem nerozhodný. díky
http://www.sportkamery.cz/GoPro-HD-Motorsports-HERO.html
To je těžká rada ceny s jsou +- stejné, obrazy taky cca na stejno
liší se hlavně provedením mechanickým. GoPro a a Contour používají k zajištění odolnosti externí obal /bacha u Contour není v ceně/, Drfit něco málo snese v základu ale obal není k dispozici vůbec.
Drift má otočný objektiv jako Countour a navíc i displej s náhledem a hlavně jako jediný dálkové ovládání.
T.j. pro používání nejlepší Drift, pro hrubé zacházení zbylé dvě. Na drift budeš muset dávat pozor.
Mezi těmi třemi jsem nerozhodný už dva měsíce a asi ještě chvíli budu. Asi to vyhraje Drift jen se bojím že ho utopím asi přijde na řadu výroba malé krabičky z lexanu. Vzhledem k přítomnosti DO může být hodně jednoduchá.
Já mám Contour HD 1080 bez GPS. A jsem docela spokojenej. Na GSA ho mám přimontovaný na hrazdě a držáku. Tam je proti vodě a větru docela chráněný. Obraz je super. Není mu co vytknout. Kamera je malá a skladná. Můžu doporučit.
no tak to je ovšem pecka, pov bylo vždycky dobrý, ale tohle z něj dělá to nejlepší na trhu co znám, kvalita teda bohužel něco stojí :-)
drift má jen 30 snímků, ale zas má to dálkový ovládání a display
go pro má super vodotěsný obal, ale pak zas není slyšet zvuk
no a contour není až tak vodotěsná zezadu
pokud by někdo chtěl, tak tu mám jedu uplně novou GoPro HD Motorsports Hero Wide
nechal bych ji za 7000
milan 602100677
Upravil milan enduroskola dne 30.12.2010 14:33
vydrž Prťka vydrž.. získal jsem zastoupení na zajímavý kamery, parametrově stejné (spíš lepší) než toto a cenově lepší.. představení hned po novém roce.. A budou akční ceny vzhledem k uvádění na trh..
vydrž Prťka vydrž.. získal jsem zastoupení na zajímavý kamery, parametrově stejné (spíš lepší) než toto a cenově lepší.. představení hned po novém roce.. A budou akční ceny vzhledem k uvádění na trh..
ježku tak dúfam že sem tie tvoje kamerky zavesíš, aby sme si mohli porovnať technické parametre a aj cenu
Béďo
Do půlky února ji musím mít.Když je budeš mít do tý doby a bude se mě to líbit,tak koupím od tebe.Jinak už jsem rozhodnutej pro tohle.
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Do půlky února ji musím mít.Když je budeš mít do tý doby a bude se mě to líbit,tak koupím od tebe.Jinak už jsem rozhodnutej pro tohle.
jak jsem napsal, představení po Novém roce, takže můžeš ji mít příští týden..
Upravil jezek dne 30.12.2010 17:29
to ježek: OK,jak budeš mít parametry a jiné podrobnosti,tak se ozvi a já to porovnám a promyslím
Upravil Mr GS dne 30.12.2010 17:30
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
já koupil GoPro 960 které se u nás bohužel neprodává a je to střed mezi GoPro se SD a HD... tzn že točí 1280x720p případně 1280x960p při 25 nebo 30fps... případne WVGA s 50/60fps
ale pozor... cena je krásných 200 euro i s poštou...tzn 5000Kč což v této cenové kategorii nemá konkurenci
Upravil HonzaGS-SV dne 30.12.2010 19:33
Takže asi tak... buď si kup tu kameru MD-80 http://aukro.cz/i...uzdro.html
nebo vyhoď 1500 + nyní i DPH a CLO (již od 22euro od 1.1.2011) za ty levný obdoby, který netočej o moc líp...
a nebo si kup pořádný goPro za 5000, který by si pak stejně koupil a ještě vyhodil těch 1500-2000 za tu nepoužitelnou ale co uděláš to je už na Tobě
Je třeba si uvědomit, že ty "levné kamery" mají čip asi jako je v mobilních telefonech, takže kvalitu téměř nelze ani očekávat.., navíc si všimni "plovoucích" svislic při horizontálním pohybu kamery, další ze znaků levných kamer... ale jak říkám, jde o to jestli chceš použitelný video z cest nebo točit "mobilem"
Tady máš video z tý tvojí za 45dolarů (fakt netočí o moc líp než ta MD80) YouTube Video
a jedný obdobný taky z DEALEXTREME za 45dolarů: YouTube Video
A tady máš tu MD80 což je kamera zhruba za 500kč: YouTube Video
Upravil HonzaGS-SV dne 01.01.2011 07:58
Z deal jsou ty kamery nepouzitelny. 1,3 pixelu je hrozne malo to umi kazdy mobil. Jen pro upresneni to dph a clo plati az od brezna.
Konečně jsem našel to co jsem hledal ...GS
tak rozlišení by bylo dost (1280x720 je méně než jeden megapixel..) jde o kvalitu a tu prostě ty levné senzory nemají.... Takže buď to nejlevnější pokud se s tim spokojíš... a nebo pak něco za rozumný peníze... ale upřímně ty kamery kolem 2-4000 netočí nějak diametrálně rozdílně... To nejlevnější co už trochu točí je asi fakt to GoPro 960 (cena zhruba 5000)