Chystam se toto logo objednat na Slovensku(cenu teprve zjistuji)bud rezane,nebo gravirovane na nerez.desticce jako privesek na krk.Mel by jeste nekdo pripadne zajem?ze bychom se podelili o postovne...Nebo vite o nekom,kdo to prodava tady u nas?
Patrik68Dux přiložený následující obrázek:
[18.57Kb]
Upravil Patrik68Dux dne 20.01.2011 12:45
Tady to máš hotový mužeš si vybrat uplně co chceš!!http://samolepy.c...p-123.html A nebo si zajed do Chotěnic k paní Korečkové a ta ti vyřeže taky co chceš!
... servis a diagnostika BMW Motorrad
Na webu samolepek už jsem to našel. A vyřezat si to umím sám, ale když to člověk nemá v křivkách, tak je to veliká práce, proto jsme s epo tom ptal. Pokud bych měl logo v křivkách, mám to hotové za den
kto chce obrazky tak nech my napiše na email. pošlel mu to v PDF. lebo tu my to nejaky chytrák vymazal. chcel som pomoct a nič
Škoda Superb 1,4TFSI LPG LaK Diagnostika GS-911 BT https://www.faceb...963987398/
...zaleží jak by ten přívěšek byl velký něco decentního, aby mi u krku neplandala tabula plechu, ale tak něco kolem 25 x 35 mm cca můj názor pak je otázka jak to uchytit? zvláštním očkem? nebo jen díra?
bude to GS 1XXX velebnosti...jen nevím kdy......
No nechci vam do toho privesku kecat ale aby to drzelo pohromade, budete muset pouzit „negativ“. V obdelnicku nebo ovalu mit zrejme vypalenej ten tvar…
Na klice od baraku by to mohlo bejt dobry, na krk je to ale zverstvo
...no ještě mi řekni jakou technologii se to bude "obrábět" ? ale pokad by to mělo být na klíče tak nic..
Predstavoval jsem si vysku kolem 40mm a nahore samozrejme ocko na pripevneni k retizku.Neco takovyho se mi houpe uz 5 let na krku s logem Honda-vyrabel to prave ten slovak,co jsem mu dnes zadal poptavku mailem.Uvidim,jakou mi sdeli cenu.
Patrik68Dux přiložený následující obrázek:
[26.43Kb]
Upravil Patrik68Dux dne 20.01.2011 22:13
Patrik: sorry haus1 mě zmátl tak, že jsem pak už myslel, že ON je zadavatel *pissed* ...samozřejmě kdyby to bylo něco jak jsi přiložil na fotce-pěkné, tak ještě pak písni cenu a šel bych do teho, s tím kroužkem-je to dobrá věc, nevybrušuje se přívěšek samotný....díky za info