Prosím o Vaši zkušenost s umístěním 12V cigaretové zásuvky na 650 gs, kterou chci používat pro napájení příslušenství a zároveň pro dobíjení baterky.
Díky za inspiraci.
JardaFGS napsal:
Zdar, já osobně ji mám vyvedenou zpod plastů u řidítek a natrvalo strčenou v tankvaku.
Jinak tušim, že Dakar ji měl na pravý straně na rámu.
A taky tušim, že už se to tu někdy probiralo, tak zkus zapatrat v diskuzích.
Dakar ji má na rámu.Já ji tam ale nechal tak jak je a udělal novej vývod od baterie.Na tu na rámu je zase nutná redukce na dodatečný připojení zapalovače a to je samej kabel.Na palubce se mi osvědčila a když nic nenabíjim tak je tam píchlej autozapalovač který při kochačce často využívám.
Ahoj, ja mam vyvedenou vodotesnou zasuvku primo z baterky asi 30 cm dlouhym kabelem vedouci mezi stredovym a bocnim dilem kapotaze. Toto misto se mi osvedcilo nejvice, protoze zasuvka je sice vodotesna, ale pokud pripojis cokoliv, vodotesnost mizi. Proto to mam kryte kapotazi, kam se nikdy nedostane voda ani v prudkem desti a pri rychle jizde. Navic 30cm je dost na to, abych mohl zasuvku strcit do tank bagu a tak. Navic zasuvka neni videt a neni potreba kamkoliv vrtat...
Veganstvím proti zbytečnému násilí.
Kdo chce, hledá způsoby. Kdo nechce, hledá důvody.
Existuje nějaká redukce z malé zásuvky na velkou ? Mám totiž na Dakaru na rámu origo zásuvku, ale malou a veškeré příslušenství co používám, má velkou CL zásuvku. Dá se to řešit ?
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem...
*pissed*
www.google.cz -Redukce zásuvky zapalovače 12V-Přibližný počet výsledků: 16 100 (0,22 s)
Upravil zmijon dne 13.02.2011 13:16
Transylvánští koně jsou ještě rychlejší než vlkodlak. Všechno ostatní je na vás.
„Joo, svět je plnej podivnej krás a jeden život na to nestačí.“
Jak jednoduché... sem asi zadával blbě, že sem furt hledal a vyhazovalo to kraviny.. ne že bych byl neschopný... ale vypadá to tak. dík
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem...