tak starý a ještě věří na pohádkyjá ti to přeji,ale sundej si nejdřív růůůůůůůůžový brýle,nedívej se na na NOVU ,na kraviny z kravína nebo turecka,co pak nemáš ve svém okolí plno žůžo holek,ze kterých si pravidelným výcvikem udělám děvčicu k obrazu svému
sem se vrátil z hospytož sem musel zareagovat
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz
a vůbec, bál bych se, nikdy nevíš do čeho lezeš, třeba je to tou značkou, ale mně to připadá, že má koule v kalhotách, už podle toho, jak se chová když je nasraná. Jó, směje se taky, ale sedlácká chůze by mi naháněla strach!!!! Dovedeš si představit, jak jí odmlouvat?
jinak nic, platím pivo až se sejdem, přeju dobré pořízení
Upravil Doc dne 09.02.2011 07:07
Frajeřina není nespadnout...frajeřina je zvednout se a pokračovat....
In Greece since 1988 BMW R1200GSADV
Volvo XC90 2.9 T6 Biturbo
Audi A3 Sportback 1.8 TSFI Tiptronic
Myslím, že nejlepší je to nehrotit a chodit s očima otevřenýma. Ženských každý den potkáš mrak, tak si nějakou vyhlídni a ochoč.
Máš kde vybírat, co maj říkat chudáci kluci v Číně - ženský tam nemaj a motorky stojej za houno.
Dlužíš mi pivo za radu, ale protože jsem se i zasmál, je to smazané.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
vidím, že je to klasika, chlap shání ženskou a píšou mu tady jen chlapi ale i můj příspěvek ti bude houby platný, jsem mimo všechny tvé požadavky, s výjimkou cestování. ale to tu snad má rád každý, když už máme kvůli toho tak drahé motorky
Doc napsal:
protože například týhle následující bych se bál, že mě přepere a dá mi na hubu když dobře nenastavím pračku na správný program
...neni to nahodou Ramona?
Maloktera zenska jezdi v Rallyecku totiz...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
randolf napsal:
... rad bych to tak za 2-3 roky otocil dookola.. a hledam nekoho spolehliveho ssebou
Randolfe... sex si cestou muzes poridit i levneji... nez ho vezt ssebou.
Mysli ekonomicky!
17 cm
randolf napsal:
... rad bych to tak za 2-3 roky otocil dookola.. a hledam nekoho spolehliveho ssebou
Randolfe... sex si cestou muzes poridit i levneji... nez ho vezt ssebou.
Mysli ekonomicky!
... a za ušetřené peníze může kamarádům kupovat pivo...
...i sobe!
17 cm
cetl jsem to same a rikam si, na co motokaru... Kazdopadne s timhle preji hodne stesti. Ja jsem mlade a uprimne jsem od tehle idealu uz teda opustil. Ale nesmeju se, tudiz pivo ode mne nebude
I cesta je cíl!
Dračice F800GS a obývák s postelí VW Sharan
HTC - HSPL,flash ROM, odemykani map TT
Hicks: Myslím že tohle ještě Ramona nebyla. Nevím nic o partnerských vztazích Herberta Schwarze, ale mám všechna jejich DVD. V Tibetu měl nějakou holku, v Bolívii a Africe jinou a v Mexiku byl s Ramonou, tehdy ještě ne Schwarzovou. Asi to byla ta správná holka do nepohody...
Randolfe,však na Šumavě jsi měl hezkou čučoriedku,to už neplatí? A vubec,Ty jezdíš na motorce a chceš se vázat? Mysli trochu politicky
Ale máš u mě bod za to,že jsi to napsal zrovna sem
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
randolf napsal:
Asi to neni dobry napad psat tady, ale co.. vsak o nic nejde...a kdo se mi, chlapi, budete smat, dluzite mi na pristim srazu pivo
Tedy: Shanim hezkou (ne ovsem Barbie), milou (ne ovsem ke kazdemu), chytrou (ne ovsem vychytralou), mladou (ale papiry at uz ma), citove stalou (ne ovsem ke svemu stavajicimu manzelovi) zenu s vasni pro cestovani (ale zase at je sem tam i doma)
Zn. vlastni moto vyhodou (ale ne podminkou )
Už jsi někdy vyhrál ve sportce?Nemyslím pětikilo,ale pořádnou pecku?
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA