Ahojte, dneska mi do klina spadla (malem doslova) tahle silenost. Soused se stehuje do Kuala Lumpur i s rodinou a rozprodava tedy svuj majetek. Mimo jine i tohoto mastodonta K100 LT z roku 84. Ma najeto 20 000km (2. majitel) a je k nemu cela sestava origo kufru atd. Jezdil jsem na nem cele odpoledne a musim rict, ze je to poprve, co jsem se vezl na motorce s umyvadlem . Kdyz jsem si potom presedl zpatky na Dakara a vzal za plyn stejnym zpusobem, budiky se rychle vzdalily od zeme. Myslite si, ze 40 000 Kacek za tohle je hodne premrsteno?
Rhinoceros přiložený následující obrázek:
[192.7Kb]
Veganstvím proti zbytečnému násilí.
Kdo chce, hledá způsoby. Kdo nechce, hledá důvody.
Ty vole ber to.....
Ne vážně, tohle je klasika a krasavec. Pokud znáš historii té motorky, máš rád cestování a nevadí ti roky tak se parádně povozíš.
Pája
Nevipadá jako LT, není to RT ? Za 40 vypadá skvěle a v zimě je na ní teploučko.Za černýma plastama jak máš kolena budou možná klapky který bránijou v letě teplýmu vzduchu od motoru.Na zimu si je vytahni a uvidíš tu pohodu. Jestli má opravdu 20000 tak neni co řešit,první investice tě čeká po 80 ti tisícách-rozvody.
Upravil Bohumil dne 18.02.2011 21:18
Kupredu spatki ni krok...
40 tisíc je krásná cena, levněj nedovezeš ani z Německa... pokud reálně uvážíš náklady na dovoz a na přihlášení, musel bys narazit na kousek za asi 1600,- € a to v tomhle stavu asi nenarazíš :-)
To Rhinoceros:jezdil jsem na ní a je to pohodlnej koráb.
Pokud by sis to rozmyslel a nechtěl ji koupím ji.Dám ti na kafe.
V případě pokud by jsi měl zájem přez PM-dík.
Moc hezká. Jestli ty prašule máš navíc, tak neváhej. Já jsem mohl minulej rok koupit tuhle K 100 RS za 33 nebo 35 teď už nevim a nevzal jsem jí. Doteď mě to mrzí, protože jsem na ní mohl lítat střídavě s GS do práce a GSko bych si víc šetřil. Na druhou stranu jsem za ty prachy nadělil GSu spoustu doplňků a kdo ví, jestli bych to všechno ujezdil.
Nakonec RS vzal kámoš co měl Jáwu 350/640, je spokojenej a já taky, protože je v dobrých rukách
MALI přiložený následující obrázek:
Ty jo vy me snad ukecate.... To Bohumil - Je to LT, ale kule na spalek davat nebudu. Jinak vse je original, i se serviskou a manualem, 2 klicky a dokonce to ma dve sady original kufru. Jedna je jaksi napraskla a tak puvodni majitel koupil radsi celou sadu znova. Jinak to ma hrozne neprirozenej sklon riditek (alespon na muj pocit) a zapesti me bolela uz asi po 20 minutach jizdy. Zitra se za nim zase zastavim a prolezu ji dukladnejc. Dneska jsem se jenom vozil
To Rhinoceros: koukám, že moto i ty jste v Anglii, není to dost peněz na to, že to budeš ještě muset dovézt a přihlásit?
BMW R 1100 GS k dvacetiletému výročí prodáno
Jawa 250/590 SPORT - na uklidnění
Jawa 350 Californian r.v.2014 na zakázku
Pizzy napsal:
To Rhinoceros: koukám, že moto i ty jste v Anglii, není to dost peněz na to, že to budeš ještě muset dovézt a přihlásit?
No, ja tu jsem uz 6 let a nejakej patek asi jeste budu. Motorky jsem par let vozil, mam na to vybaveni a do cech jedu v dubnu tak jako tak - dovoz by nebyl problem. Prihlaseni by bylo tezsi, protoze se jedna o stary typ bez evropske homologace, nicmene ani to by nemel byt az takovy problem. Premyslim ale, jestli si ho nechat v UK jako zimni priblizovadlo, protoze za to umyvadlo vazne nefouka
Takze rozuzleni je nasledujici: Soused uz odletel. Dum neprodava, ale necha ho detem. Dal mi klice od garaze s tim, at se o motorku hezky staram a beru ji na projizdky, aby se dobijela baterka. Rikal: uvidime se v srpnu a kdyz si to do ty doby rozmyslis, tak si placnem... Takze ji mam ted na krku