Měl jsem nějaké jednání s Ivo Bohuslavem, členem tohoto fóra a o víkendu byl shodou okolností v Orlických horách na jedné krásné chaloupce. Protože tam byli i další vážení členové fóra, neodolal jsem a včera je jel navštívit. U nás v podhůří pražilo sluníčko a bylo kolen nuly, ovšem po příjezdu na chalupu jsme byli informováni o aktuálních -7 stupních. Do toho přišla sněhová vánice, naštěstí ne dlouhá, takže jsme akorát stihli vypít kávu a čaj a sníst vynikající štrůdl (kdybych nebyl nesmělý, na talíři by nic nezbylo). Po rozloučení jsme se zase sesunuli do nížin, od Dobrušky už byla zase příjemná nula.
Zdravím všechny co tam byli, díky za skvělé občerstvení a rád vás zase někdy uvidím!
Ivane kdykoliv. Chvíli jsem myslel, že se mi to jenom zdá. Nám zamrzlo auto, který jsme nemohli rozmrazit a vy si přijedete na motkách. SUPER
Jsem vděčný za dvě kola s vrtulí, ale teď si švihnu oranžovou.
Se priznam,muj ne! Ani nevim,ze tam nejakej byl.Kdo vi jestli tam nebyl uz od nejake minule akce. Si myslim,ze nam se nic takoveho stat nemuze.Ted me napada,ze nekomu kdo neni zvyklej,tak nemusi sednout nealko pivo.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!