chci se zeptat, zda někdo nemáte zkušenosti s Dakarem z STK. Je nutný na motorce zadní plastový blatník (myslím jen takové to plastové lízátko). Dají mi technickou i bez tohoto blatníku?
bez problemu. Já ho nemam a na STK je to nezajímalo. Oni nemůžou znát každou motorku aby poznali co na ni má bejt a co ne.
BMW f 650 GS Dakar 00
BMW f 650 GS Dakar 01
www.offroad.h2omaniaks.com
Ako som si tak daval do poriadku svoje GS tak som si vsimol nie moc pekne (hrdzave) sroby na uchyteni predneho "podblatnicka".A tak som sa pustil do ich vymeny a az vtedy som prisiel na to,ze to zrejme nebude original.Medzi tou "vystuhou" teleskopou a blatnikom predosly majitel pouzil na vymedzenie akusi gumu.Ja som to prerobil a vymedzenie som si spravil z AL.Ma byt ten predny "podblatnicek" u F650GS uz v originaly,alebo sa dokupuje?Ak sa teda dokupuje,preco to tam nezapasuje?
Ty podblatníčky s celym stabilizátorem se dávaj vejš protože stačí trocha blatíčka hnedka je to ucpaný a jdeš na hub.u.
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
Ja mam cestovku a blatnik tam nebol.Dokupoval ho predosly majitel.Ani na stabilizatore neboli diery pre uchytenie podblatnika.Predosli majitel to navrtal tak nesymetricky ze aj keby som mal 2promile v krvy tak by som to spravil lepsie A mate pravdu,chcelo by to namontovat o cosi vyssie ale to by slo zdvyhnut jedine aj so stabilizatorom a to velmi nechcem kvôli tuhosti prednej vydly
NEchci prudit ale tady se plynule přešlo z dotazu na zadní blatník s krytem řetězu na blatníček který mají jen klasický 650 GS na předku na tlumičích Těsně nad kolem Jen aby to někoho nepletlo Já si to ted přečetl a kdybych nevěděl tak bych se v tom nevyznal
Zdarec abych nezakládal nové vlákno tak to dám sem. Chtěl bych se zeptat jesli někdo řešil prodloužení zadního blatníku (né blatníčku) směrem dolů, aby se zakryla díra mezi blatníkem a kyvkou, když jsem totiž projel blátem, tak se dostalo až k zadnímu tlumiči. Myslím, že párkrát za sezonu když se tam blato dostane tak to nevadí, ale kdyby se tam dostal třeba nějakej kámen, tak nevím co by to udělalo.
To D-A-G-R:
Ochranu zadního tlumiče jsem taky řešil, zatím spíš hypoteticky, protože terénu moc nedám, a našel jsem u Touratechu "Shock guard BMW F650GS/Dakar" (číslo 01-300-0147-0), viz http://www.tourat...cts_id=824. Rozklikni ten obrázek, objeví se, jak je to namontované na motorce.
Dík tohle jsem také našel, ale myslel jsem něco jako přidělat na blatník něco jako gumovou zástěrku, aby byla až pod kyvku, aby zadržela největší bordel. Ale nevím jaký by to mělo účinek.
Přesně něco takovýho myslím, já bych asi udělal něco jako T které by kopírovalo zaoblení blatníku, vodorovný plech bych uchytil za držák kufrů (myslím ža ty šrouby jsou od nich) a na plech co vede dolů bych přidělal gumu. Mělo by to jít kdykoliv odmontovat, ale mám to teprve v hlavě realita bude asi jiná uvidíme