Zajimalo by mne jak to mate uchyceny ve spodni casti jak je ten malej dil se zipem, resp. kam priblizne jste nalepily ten druhy dil suchyho zipu na nadrzi? Idealne by bylo nejake foto. Diky.
btomec přiložený následující obrázek:
Fotku nemám, ale ....
Přišroubovat těsně nad plechovou sponu, která drží baterku. Jsou tam 2 závitové vložky, dolní pro držák baterky a horní je právě pro uchycení tankbagu.
Suchý zip jsem nalepil na obal nádrže nad sedlem co nejblíž u uchycení vlastního tankbagu, aby se co nejméně kýval. Funguje to spolehlivě.
Pája
Jo, vim ktere srouby mas na mysli ale bohuzel ani jeden z tech dilu co k tomu tankvaku mam nevypada, ze by sel nasroubovat. Mam jenom protikus k normalnimu zipu, kterym konci tankvak a pak nalepovaci suchy zip (asi to co jsi nalepil na nadrz). A ten protikus ma z jedny strany pulku normalniho zipu (smerem k tankvaku) a z druhy strany pulku suchyho zipu (asi k tomu co je nalepeny na nadrzi). Takze mi nezustava nic co by slo sroubovat.
Tak jsem narychlop v té zimě skočil do garáže se mrknout a nevim tedy jaký je rozdíl mezi 2007 a 2008 ale asi ti tam něco chybí. Přikládám foto jak to mam uchycený já.
falcons přiložený následující obrázek:
[102.78Kb]
Upravil falcons dne 08.03.2011 01:33
------------------------------------------------
Lo there do I see my father. Lo there do I see my mother and my sisters and my brothers. Lo there do I see the line of my people, back to the beginning. Lo, they do call to me, they bid me take my place among them, in the Halls of Valhalla, where the brave may live...forever.
falcons:
Diky. Bohuzel rozdil mezi 2008 a 2007 je prave v tom dilu co jsi vyfotil. Nevadi, co jsem zatim zjistil tak k tomu dilu co mam mi chybi druha cast suchyho zipu ktery se nalepi na nadrz. Tak ja to jdu nekde sehnat.