Zdravím všechny, mám otázečku ... Koupil jsem F 650 GeeSo a zjiistil jsem, že na předních vidlicích (vnitřních trubkách), na místech, ketrá už nejsou "čištěna" teleskopy se začínají objevovat malé těčky koroze..zatím tak velikosti např. 2 mm..ale je jich tam poměrně dost..Předchozí majitel ji asi parkoval venku Docela mě to štve a rád bych to podchytil zavčas..Ale nevím, jakna to. Natřít to nějakým olejem je asi blbý, protože by se na to chytal prach a bordel..Neexistuje nějaký přípravek? Nemáte s tím někdo zkušenosti? Díky moc za reakce
Upravil Thomasson dne 12.03.2008 09:00
Když už se objevila koroze a nepomůže pouhé přeleštění, tak zbývá už jenom stáhnout z vidlí chrom a nanést novou vrstvu nebo to nastříkat chomsprejem nebo jakoukoliv jinou barvou, bezbarvým lakem nebo čímkoliv s čím se dokážeš smířit.
Zkusil bych ale nejprve jen přeleštit nějakou pastou,která udělá ochrannej film a pak uvidíš,zda se to bude objevovat zase, když by ano, pak jednu z výše uvedených úprav...
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /