Jo to je dobrý před časem to dávali na viasat explorer, kdyby to někdo třeba nahrál na dvd tak to pak rád koupim. Stáhnul sem si to z ulozto.cz ale kvalita je to bídná
Nač stahovat kalhoty když brod je ještě daleko
Nazdar chlapi! Dovolím se do tohoto tématu vstoupit. Před cca 2 měsíci jsem na LWR (long way round) narazil na youtube a zjistil, že je tam k dispozici kompletně celé DVD. Je to rozděleno na série a díly. Vše ve slušné kvalitě a dostupné ihned. Odkaz zde: http://www.youtube.com/v/vnudTnKEiY0
Dále pak doporučuji Long way down a Race to Dakar.
pavelbph napsal:
Pro ty, kteří ještě (jako já) neviděli Long Way Round (2004) s Ewanem McGregorem je tu dobrá zpráva:
1. díl bude na Prima COOL 11.4.2011 ve 20.00
Jo to je dobře,sice to mám z kabelovky nahraný i s Race to Dakar,ale kouknu na kvalitu v digi.
Emile nařiď si budíka a nepruď!Dokud nepoznáš BMW,nechybí...
BMW R1200GS
Dobry,jen na youtube to neni v cestine....Me se nejvic libil asi 5 a 6-ty dil. V prvnim dilu jsou spis pripravy a tak a jeste o nic nejde. Mimochodem jak jsem tenhle dokument videl,tak jsem si pak frcel pro 1150 GSA ale u 5 dilu mi bylo jasny,ze nejvetsi slabina tyhle masiny je vaha. A taky ze jo
Long way down me nenadchlo vubec,ale race to dakar je dobrejAktualne 1250 GSA HP
já to mám v pc je to super! hlavně mongolsko je hodně zajímavý.. doporučuju zhlídnout
chtěl bych někde sehnat long way down v cz.. viděl sem to v en a s mojí znalostí angličtiny to bylo bídné
Upravil lako dne 31.03.2011 08:22
Certified off-road instructor
Co-Founder of FLYTORIDE.com
Official ambassador of Wunderlich
Jinak LWR i LWD mám komplet na DVD (celkem myslím 5 disků), tj. i s anglickejma titulkama - vím, že nějakej rok zpátky jsem je sháněl všude možně a byl to docela problém (hlavně k LWD ripům nic neexistovalo). Občas jsem tomu hulákání v helmě nerozuměl, takže mi to docela bodlo...
Taky jsem na to koukal - samí kecy, žádnej děj. Na cestu potřebujou barák, několik sekretářek, kurz sebeobrany, doprovodný tým.... asi jsem poněkud z jiného těsta a jinej. Pokud je to seriál, třeba budou nějaké díly i o něčem. Zatím jsem se nenavnadil ani na to, abych to hledal někde ke skouknutí.Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Medik napsal:
Taky jsem na to koukal - samí kecy, žádnej děj. Na cestu potřebujou barák, několik sekretářek, kurz sebeobrany, doprovodný tým.... asi jsem poněkud z jiného těsta a jinej. Pokud je to seriál, třeba budou nějaké díly i o něčem. Zatím jsem se nenavnadil ani na to, abych to hledal někde ke skouknutí.
Souhlas.Videl jsem kousek a nebavilo me to.Jeste parkrat jsem na to prepnul a stale o nicem a jednou jsem jeste prepnul akorat do dlouhy reklamy.Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Medik napsal:
Taky jsem na to koukal - samí kecy, žádnej děj. Na cestu potřebujou barák, několik sekretářek, kurz sebeobrany, doprovodný tým.... asi jsem poněkud z jiného těsta a jinej. Pokud je to seriál, třeba budou nějaké díly i o něčem. Zatím jsem se nenavnadil ani na to, abych to hledal někde ke skouknutí.
Souhlas.Videl jsem kousek a nebavilo me to.Jeste parkrat jsem na to prepnul a stale o nicem a jednou jsem jeste prepnul akorat do dlouhy reklamy.
Tak už jsme tu dvě černý duše Třeba nás kluci nezbijouLepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Medik napsal:
Jo, taky jsem si říkal, že je to na mne moc emerický Kurz přežití (navíc to vypadalo spíš jak parodie), pak veselá scénka s KTM co jim nechtěj půjčit motorky,takže budou muset na těch strašnejch Baworácích, dialogy co nevedeme ani po 10ti kusech, no zkrátka nějak nevím co říct, abych neurazil. Návštěva Kazašské ambasády mi připoměla Borata a tým sekretářek mne dorazil totálně. Chci to vidět pozitivně a dát tomu šanci, takže jsem ochoten ještě 1-2 díly skousnout. Třeba až pojedou, tak to bude lepší. Hlavně ty dialogy snad změněj, tohle byla opravdu síla, uplný duševní giganti. U mně to maj hoši těžký, mám jedinej etalon motoristickýho show a to je Top Gear.
GS 1200 R Adventure