čau.chtěl sem po kámošovi, at mi přiveze olejovej filtr a on mi přivez nějakej UFI ( 2322400)
Prej je to ten samej. Normálně dávam Mann.
Ale dole jsou vypsaný modely BMW a jsou tam samý K100. LT,RS,RT....
Jinak filtr vypadá stejně jako Mann. Tak nevim, jestli ho tam můžu dát. Zejtra potřebuju vyměnit, tak bych při nejhorším dojel pro Manna.
dík
hlavně, že je pivo ftlamě
Čau,tak včera, když jsem četl tvůj příspěvek,říkal jsem si co to je za divnej nazev filtru a dneska mě přines kamoš místo MANNU UFI ...........tak mu říkám joo ten znám...takže správná náhrada
Kdyby chtěl někdo Hiflo,tak pro zdejší členy zajistím zajímavou cenu nebo v záměně M-line,možno i svíčky NGK a DENSO.Pište jen do PM nestačím to sledovat
MONDEZ napsal:
UFI filtry patří mezi špičku a top výrobce,takže kvality bych se nebál.Vlastní zkušenost z automobilového průmyslu.
UFI bych teda špičkou rozhodně nenazýval... bohužel zkušenosti z auta kdy se vzduchový filtr nasazuje na takovou trubku a UFI to měl vyřešené ****ním tvrdým plastem, který pořádně nedoléhal a tím pádem nefiltroval. MANN to má krásně vychytané silikonem a je to 100%.
Toš tak.
bobGS napsal:
UFI nebrat, pouze značkové!!!!!!!!!!!!!!
Co je "značkový" filtr? Když ne UFI, tak MANN (který tady kdekdo haní) nebo Champion, Mahle (který se u nás moc nevedou) nebo dokonce Hiflo ?
BMW? Co s takovou Jawou chcete dělat?
bobGS napsal:
Co je "značkový" filtr? Když ne UFI, tak MANN (který tady kdekdo haní) nebo Champion, Mahle (který se u nás moc nevedou) nebo dokonce Hiflo ?
Mann, Purolator, Framchampion, atd. UFI je polsko a to určitě nechci. Filtry se liší papírem, mann používá kvalitní suroviny, dělají ho u nás a je dražší, ale hodně dobrý.
bobGS napsal:
Mann, Purolator, Framchampion, atd. UFI je polsko a to určitě nechci. Filtry se liší papírem, mann používá kvalitní suroviny, dělají ho u nás a je dražší, ale hodně dobrý.
Manny mám zrovna z polska Víš že jsou nějaké normy propustnosti papíru-filtrace? už to tu jednou bylo 95 % jezdí hiflo a to je tajvan se divím že tu ještě někdo nemá živnost na go motorů
Když jsem měnil palivový filtr na 1100gs tak origo BMW tam byl Mahle. Olejový jsem vždy vždy kamarádum dodával Champion protože je levnější než Mahle ale ouha Champion nevím proč změnil počet plošek na klíči který jsem vždy používal a klíč od Hazetu již na olejovy filtr Champion nepasuje. Tak jsem nucen používat filtry Mahle jsou sice draší ale stále je umím sehnat za slušnou cenu.
Jaké filtry používá BMW jako origo?
U značkového filtru je jedno kde se vyrobí, UFI jde cestou levných filtrů, samozřejmě se dá jen těžko předpokládat, že v levném filtru bude kvalitní vnitřek, když plech stojí pro všechny stejně
komaiz napsal:
Když jsem měnil palivový filtr na 1100gs tak origo BMW tam byl Mahle. Olejový jsem vždy vždy kamarádum dodával Champion protože je levnější než Mahle ale ouha Champion nevím proč změnil počet plošek na klíči který jsem vždy používal a klíč od Hazetu již na olejovy filtr Champion nepasuje. Tak jsem nucen používat filtry Mahle jsou sice draší ale stále je umím sehnat za slušnou cenu.
Jaké filtry používá BMW jako origo?
Originální olejový filtr BMW je od Mahle.
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...