Nevite nekdo jestli pasujou chranice rukou z r1150gs na1100gs?v katalogu maj jiny cisla.A ktery typ je nejpevnesi proti zlomeni pacek? Jsou stejne chranice na r1150gs jako nar1150r?
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Dik.Akorat nevim proc tt 1100 a1150 rozlisuje a wun. ma pro oba tipy chranice stejny.Me prijdou nejpevnejsi ty od wun.s hlinikovou vyztuhou.Ja mam na 1100 jen ty proti vetru ale ty asi packy pri padu nezachranej.Nebo jo?
Nejlepší je nepadat, kryty proti větru nejsou proti pádu...když padáš s jakoukoliv motorkou, odletujou součástky, stejně jako když kácíš les, lítaj třísky.
Jukni na padáky řídítka firmy Accerbis, jsou docela dobrý a vydržej - je to motokrosový doplněk a tam se s pády počítá, mám je tam taky a myslím,že je nabízí i TT, ale asi s nápisem TT, to fakt nevím jistě.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Hrabe_X napsal:
Nejlepší je nepadat, kryty proti větru nejsou proti pádu...když padáš s jakoukoliv motorkou, odletujou součástky, stejně jako když kácíš les, lítaj třísky.
Jukni na padáky řídítka firmy Accerbis, jsou docela dobrý a vydržej - je to motokrosový doplněk a tam se s pády počítá, mám je tam taky a myslím,že je nabízí i TT, ale asi s nápisem TT, to fakt nevím jistě.
Heh,TT to prodava snad i s napisama Arcebis i s napisem touratech,TT vubec prodava hodne veci od jinych vyrobcu a pridaji tam jen svoje logo,treba vaky Ortlieb,karimatky Therm-a-rest....proste vybiraji i kvalitni vyrobky jinych vyrobcu a maj to ve svem katalogu,myslim,ze je to vyhodne oboustrane.
lysak napsal:
Heh,TT to prodava snad i s napisama Arcebis i s napisem touratech,TT vubec prodava hodne veci od jinych vyrobcu a pridaji tam jen svoje logo,treba vaky Ortlieb,karimatky Therm-a-rest....proste vybiraji i kvalitni vyrobky jinych vyrobcu a maj to ve svem katalogu,myslim,ze je to vyhodne oboustrane.
No rekl bych, ze jednoduse. Maj s Acerbisem smlouvu, ze budou prodavat jejich vyrobky pod svym jmenem. Neco podobnyho jak boty Oxtar Infinity, ja je mam jako Hein-Gericke Rally 2 a jeste je pod svym nazvem prodava BMW. Uplne stejny boty, kazdej "vyrobce" ma vlastni vnejsi znaky.
Chrániče rukou od Wunderlicha jsem si nedávno namontoval na 1150. Zatím jsem s nima nespadl, ale působěj velice robustním dojmem díky hliníkový výztuze a i docela slušně chráněj proti nepohodě. Takže můj závěr: můžu doporučit
Kolik stojej i s tou vyztuhou? Ja mam katalog v eur a to je 95.Jestli teda dobre scitam chranic a vyztuhu.
Jo, u Wuderlicha stojej plastový 95€ nebo karbonový 205€. Cena je komplet, t.j. protektory, alu výztuhy, držáky a šrouby. Je k tomu i manuál, to kdyby někdo nevěděl, kam se to dává...