Je tu nekdo, kdo opakovane jezdi E-09? Ja jedu asi tak osmou sadu tehle gum, na osmistofce treti sadu. Myslim, ze jezdim tak nejak stale podobnym stylem. Soucasna sada se chova veeeelmi podivne. Zadek zacina mit utrhane spunty (coz mi doposud E09 neudelaly) a predek se jakoby oddeluje v miste spoje mezi tim zlutym pruhem a zbytkem gumy. Myslel jsem, ze ten pruh je jen barva.... Budu to muset detailne prozkoumat, abych si nenabil usta. Ale na zablacenem vzorku byly zretelne praskliny mezi zlutym a cernym materialem.
jazdil som E 09 opakovane viac krat,aj obyc aj Dakar,vzdy naprosta spokojnost,obcasne male praskliny sa vyskytnu.ale min.rok 09/2010,pri ceste do Iraku,3 ks 1200 Adventure,cca po 1300 km v Istanbule,mala kazda z 3 ks 09/zadna/ vytrhane stuple,na jednej to bolo 5 ks,na dalsich dvoch 8 ks.
asi nejaka cudna seria.moto neboli pretazene,rychlost max do 130,väcsinou 110,vonkajsia teplota max 20 stupnov
Tipuju že jsem taky odjezdil kolem 8 sad E09, vždy verze Dakar a chovaly se cca podobně. Nejezdím je ale poslední dobu, takže poslední případné změny nemohu hodnotit.