Nazdar Panove. Neznate nekoho nebo nejakou firmu co dela lesteni plexi ( plastu ). Uz kdyz jsem Advika koupil tam bylo plexi zmatnely od sudlani nekonecneho prachu a much. Mensi plochu do 15cm klido vylestim doma i sam jako kristal, ale tohle uz je na me moc. Nemam na to cas ani naladu se s tim sudlat porad a porad dokola. Nejaky typ na Morave?Stredni nebo lepe severni?
I pád na hubu je pohyb kupředu
milanosor napsal:
Nazdar Panove. Neznate nekoho nebo nejakou firmu co dela lesteni plexi ( plastu ). Uz kdyz jsem Advika koupil tam bylo plexi zmatnely od sudlani nekonecneho prachu a much. Mensi plochu do 15cm klido vylestim doma i sam jako kristal, ale tohle uz je na me moc. Nemam na to cas ani naladu se s tim sudlat porad a porad dokola. Nejaky typ na Morave?Stredni nebo lepe severni?
Je to trošku z ruky, ale Jižní Morava,kousek od Brna, Ostravačice
Mám v práci tento přípravek jako novinku,ale netuším jestli to funguje....http://www.kmauto...-sonax.htm ...sorry že to je mimo tvůj dotaz,ale někomu to může pomoci....
No Vzdy abych plexi dokonale vylestil od muj a cmuj, tak ho vzdy sundam postrikam komplet sprejem na hmyz a pak pripravkem co mam na lesteni cocek objektivu a jemne hadry co mam na objektivy to vylestim do stista.
Ale pokud uz to je poskrabany od prachu, tak se me to uz nikdy nepodarilo vylestit. PLexi je vzdy problem - je to strasne jemny a mekoucky
Je to zdlouhava prace a maly kousek vpohode,ale velka plocha uz je fuska.Zatim jsem jeste nezkousel zadyn pripravky primo na plasty, ale jen klasika.Smirek od 1000 -2000 dle hloubky skrabancu. Cim jemnejsi tim lepsi.Hlavne porad za mokra.Potom Tempo,hadrovy kotouc,vrtacka a zase za mokra.Netlacit a krouzime a krouzime. Na mensi plose jde dosahnout velmi dobreho vysledku. Ale takhle velky plexi, to me driv mrskne
Upravil milanosor dne 17.05.2011 16:37
I pád na hubu je pohyb kupředu
najprv s smyrglom 1200-1500 a potom s tymto. ale trva to par hodin pokial to ma byt perfektne ciste. na you tube je toho dost. treba napisat polish car lights
Kámoš tím dělal světla u auta a prej dobrý, je to i na plexi od motorky...Mají to v Auto Kelly, myslím, že cca 400 Kč
MichalGS přiložený následující obrázek: