Ahoj všem, máme měsíc do odjezdu Albánie a s kamarádama řešíme vhodné hadry do této vysluněné země.Doposud nám stačilo klasické moto oblečení, ale čím jedeme dále na jih, tak cítíme potřebu moto oblečení změit.Vše proluftovat a cítit se zároveň v bezpečí.Prosím o rady a zkušenosti
mysa tiež chystame do albánska. a berem termotričko,korytnačkku a dres. a do kufra balim motobundu bez chráničov. nohavice som ešte nevyriešil
Škoda Superb 1,4TFSI LPG LaK Diagnostika GS-911 BT https://www.faceb...963987398/
Jde o to jakej vzdušnej krunýř pořídit.Je jich opravdu mnoho a jen zkušenosti nejsou.Jedná se o funkční vzdušnej krunýř, vzdušné a bezpečné šortky.Kalhoty motocrossové bejvaj i s kolenníma chráničema, takže to tolik neřešíme.Šel jsem nejdříve cestou známejch chráničovejch firem jako je třeba Acerbis a jiné, ale těch krunýřů je fakt mnoho a nevím jaké vybrat.Nikdy jsem to na sobě neměl, taknemohu posoudit.
prechadzal som roznymi alternative oblecenia a zatim som tiez dosiel niekde ako pise 100bubu
ked je moc teplo: funkcne spodne triko s dlhym rukavom, na to chranicovu koselu ( koerta je guut )
a na to si mozes dat aj stare vytahane tricko, mno ja som si uz doprial pekny dres od Pardala - Klim
Nohavice som dlho jazdil v obycajnych turistyckych ( na cyklo alebo pesia tura ) po bokoch rozopinatelnych od paty az po pas
Ked som to komplet rozopol drzalo mi to pohromade len 4 cvoky a krasne to vetralo
pod nohavicami som mal velmi tenke a jemne "chladive" technicke pradlo a na kolenach klbove tvrde plastove chranice upevnene pod/nad kolenom suchym zipsom
Tato kombinacia bola pre mna naj a neprekonatelna do doby kym som jemne neebol na zem a hodne ma boleli boky - bedrove klby kedze som tu nemal nejake chranice
Neveril som, ale po otestovani v horucavach som ocenil nohavice Adventure od Pardala
su jednoduche, vzdusne jak blazen a maju v sebe integrovane chranice na kolenach a bedrach
Kedze som teplomilny stali sa mi takmer celorocnymi a ked je pod 16 stupnov jednoducho na to navlecem nepremoky a do 8 stupnov zasa v pohode jazdim
Dan CB napsal:
Jde o to jakej vzdušnej krunýř pořídit.Je jich opravdu mnoho a jen zkušenosti nejsou.Jedná se o funkční vzdušnej krunýř, vzdušné a bezpečné šortky.Kalhoty motocrossové bejvaj i s kolenníma chráničema, takže to tolik neřešíme.Šel jsem nejdříve cestou známejch chráničovejch firem jako je třeba Acerbis a jiné, ale těch krunýřů je fakt mnoho a nevím jaké vybrat.Nikdy jsem to na sobě neměl, taknemohu posoudit.
Dan CB napsal:
Dan CB napsal:
Ahoj všem, máme měsíc do odjezdu Albánie a s kamarádama řešíme vhodné hadry do této vysluněné země.Doposud nám stačilo klasické moto oblečení, ale čím jedeme dále na jih, tak cítíme potřebu moto oblečení změit.Vše proluftovat a cítit se zároveň v bezpečí.Prosím o rady a zkušenosti
Acerbis Koerta i Cosmo je skladem, muzes zavolat, prijet a vyzkouset.
Pokud neuvazuejs o Neck Brace, tak je Koerta ok, pokud ale ano, tak jednoznacne novy nastupce Cosmo.
Upravil JohnyT dne 23.05.2011 10:01
BMW R1150GS MY02
Darek napsal:
To JohnyT:
Cosmo je nějak speciálně uzpůsobený pro nošení s Neck Brace?
Ano, ma zadni krunyr vybranny, aby tam Neck lip sedel a predek take. Navic se Cosmo vyrazne lip obleka. Je to dvojdilne a) ramena+lokty+predlokti hrud a zada Diky tomu to jde take variabilne pouzivat. Nicmene porad se to prodava pul na pul. Pul lidi bere Koertu a pul nove Cosmo.
BMW R1150GS MY02
albert napsal:
vlk, ktoré nohavice adventure? 2011?
som sa preklepol: SORY
chvalil som "enduro" kalhoty - su tak jednoduche ze som nemal dobry pocit z nich ale po testovacich jazdach som velmi spokojny
totok su oni: http://www.outlet...-kalhoty-2
Upravil vlk dne 23.05.2011 13:50
Navigačný výjazd motocyklov podľa itinerára www.rallykopanice.sk
albert napsal:
vlk, ktoré nohavice adventure? 2011?
som sa preklepol: SORY
chvalil som "enduro" kalhoty - su tak jednoduche ze som nemal dobry pocit z nich ale po testovacich jazdach som velmi spokojny
totok su oni: http://www.outlet...-kalhoty-2