Nemá niekto skúsenosti so znížením motocykla pomocou prepákovania npr. TRW-Lucas - nie zníženie sedla ? Díky Ľubo.
lubo42 přiložený následující obrázek:
V katalógu Lois zvýšeni-zníženie,ale 300 eur je dosť. nevie niekto aká je rosteč dier? (R 21 typ 08).
http://pdfkatalog.louis.de/Katalog/2011/cgi-bin/detail.cgi?page=770
Nakoniec som to vyriešil výmenou záchytu reakcie zadného kolesa (kosť) z BMW R 1100- je o niečo dlhšia - zníženie asi o 3,5 cm.
lubo42 přiložený následující obrázek:
stepan: Normálníma určitě ne, ale myslím, že raptor myslel sníženou sadu, kterou dělá třeba hyperpro.. Nebo minimálně na osmistovku je, ale předpokládám, že na 1150 by mohla taky být..
Ahoj, může mi někdo prosím změřit origo. délku záchytu reakce zad.brzdy? Myslím, že tam mám tu na snížení, asi tu delší, což při mé výšce 190cm není ono! Popřípadě bych jí vyměnil za kratší. Dík Kovin
Upravil kovin dne 19.09.2012 13:16
lubo42 napsal:
Nakoniec som to vyriešil výmenou záchytu reakcie zadného kolesa (kosť) z BMW R 1100- je o niečo dlhšia - zníženie asi o 3,5 cm.
Ahoj,
jáké jsou zkušenosti se snížením pomocí té delší páky (záchytu reakce) ?
Jestli si dobře pamatuji, tak to snížení pomocí výměny té "kosti" za tu vyobrazenou na obrázku v prvním příspěvku používá na 1100GS Tomassino - tak mu možná napište PM nebo zavolejte, ale než to namontoval tak si to moc pochvaloval, na další zkušenosti jsem se ho zatím neptal...
Život je krátkej, je potřeba si ho užít naplno! - tak proto BMW GS
Nechtěl jsem zbytečně zakládat nové vlákno, chtěl jsem jenom poprosit, kdyby měl nějaký majitel 1150 GS čas a chuť a změřil pro mě rozteč záchytu reakce z. brzdy! Bohužel v okolí nikoho neznám, abych ho požádal a nechal mě to změřit. Díky všem
Kovin
Já nevim a co na to tlumič...Podlevá mě se to sníží tím že se zlikviduje chod tlumiče na prázdno.tj když zhodíš motorku ze stojanu tak klesne právě o ty cca 3cm.Takže podlevá mě když máš tlumič a pružinu v pořádku tak by se to snížit nemělo.Akorát to bude na tlumič tlačit i na centrálu takže si vůbec neodpočine Blbost ?
Jesi chcete negdo snížit jedenáctku tak daruju origo pružinu 130000 km,dal sem progresiv hyperpro a zvedlo se to
Upravil Bohumil dne 20.09.2012 06:49
Kupredu spatki ni krok...
kovin napsal:
Nechtěl jsem zbytečně zakládat nové vlákno, chtěl jsem jenom poprosit, kdyby měl nějaký majitel 1150 GS čas a chuť a změřil pro mě rozteč záchytu reakce z. brzdy! Bohužel v okolí nikoho neznám, abych ho požádal a nechal mě to změřit. Díky všem
Kovin
Ahoj, tak zmereno - od stredu sroubu na stred sroubu - na moji motorce je to 36,5 cm. Kolik je standard?
Kovin
Ahoj, tak zmereno - od stredu sroubu na stred sroubu - na moji motorce je to 36,5 cm. Kolik je standard?
Díky, jsi jedinej, kdo to změřil! Já naměřil 38,5 cm. Kolik je standart, tak to také netuším, ale dost mě to zajímá. Snad se najde ještě někdo, kdo vezme do ruky metr a napíše nám, co naměřil. Kovin
kovin napsal:
Kovin
vondri napsal:
Když se dá delší kost tak se musí dát i kratší tlumič.
Jinak bude více nakloněná zadní rozvodovka a to se asi moc křížkům kardanu tolik líbit nebude.
... na německým fóru se dost řešilo .. je pravda, že R, nebo RT mají kost delší a podle fotek je zadní rozvodovka v klidu (na stojánku) víc zalomená nahoru než u GS ...
(ch)stepan