tak jsem se právě vrátili z menší projíždky, která se původně zrušila skrz nepřízeň počasí..jel jsem já, Tonda, Zdenál a nakonec jsme přesvědčili i Jirku a z Miroslavi jsme už jeli ve čtyřech..bylo vlhko a teplota na nule, takže nic moc, ale jinak pěkných 200 velikonočních kilometrů.. pár foto přiložím..
neříkám nic a na moje slova dojde
Fb: Jara Přikryl
Nekecam! Za oknem to vypadalo lip, teplomer me presvedcil.
Ale nazranej jsem paradne, taky bysme meli usporadat nejakej obed pro zmenu u nas.
Vymyslim neco hnusnyho abych se ti pomstil za to suši
Říkáš, že než žrát suši, tak to si radši uřežu uši? Ale mám dobrej tip na oběd spojenej s vyjížďkou: v Děčíně je hospoda, kde při troše štěstí (když je ten stůl volnej) můžeš dlabat metr od parádní dukatky. Když jsem tam byl poprvé, tak jsem vůbec nevnímal, co mám na talíři (a že tam vařej parádně) a furt jsem čuměl na tu nádheru. Docela se divím, že nemaj strach to tam takhle nechat oslintávat...
Tomas: kdyby existovalo jenom susi, tak jsem hubenej! Jo o ty hospode vim, ale jeste jsem tam nebyl. To nekdy muzem, ale je to skoro doma, takze to bude muset bejt na zacatku nebo na konci.
Jinak me se dost libilo v http://www.q6.cz, planujem tam obed s BIGRem hned jak vyjde pocasi.
sgt08 napsal:
tak jsem se právě vrátili z menší projíždky, která se původně zrušila skrz nepřízeň počasí..jel jsem já, Tonda, Zdenál a nakonec jsme přesvědčili i Jirku a z Miroslavi jsme už jeli ve čtyřech..bylo vlhko a teplota na nule, takže nic moc, ale jinak pěkných 200 velikonočních kilometrů.. pár foto přiložím..
Myslíš tu Miroslav mezi Znojmem a Mor.Krumlovem?? Pokud jo, tak já bydlím 8 km odtud :-D tak až dodělám řidičák, taky bych s váma vyjel :-)
Upravil Thomasson dne 24.03.2008 23:26
to snad není pravda ..tak to to všechno napadalo asi tobě k baráku .. po cestě z 80% silnice vyfoukaný.až kousek před Blanskem začalo sněžit, ale to už se nám nechtělo vracet..tak jsme si dali v Jedovnicích teplou polívku a kaficu a palba dom..zmrzlí jak papíři
a to jsme o Tobě s Jirkou mluvili..původně jsem měl jet jen s Pukem..potom se rozhodl provětrat stroj i Tonda a když jsme se stavili u Jirky nebyl zas takový problém ho přesvědčit..ale co už pak, že? příště na Tebe určitě nezapomenem