Uplynul rok od tragické smrti Pavla/Zamy/Zámečníka.Rád bych uspořádal vzpomínkovou akci na památku kolegy a kamaráda z tohoto fora.Bylo by to v sobotu 16.7.2011 v 10.00 sraz na benzince KM-Prona Vrbčany,přesun k pomníčku atd.Potom může následovat vyjížďka do Bystřice nad Perštejnem,Pavlova bydliště a místo posledního odpočinku.Odtud rozjezd domů.Nepíše se mi to dobře,ale zapomínat by se nemělo.
Upravil Kasak dne 04.07.2011 15:45
Když je hlad,je i husa dobrá.
16.7. se mi zrovna šikne... Měl bych být doma.Jsem pro se sklouznout ...
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Zde jsou souřadnice čerpací stanice kde je sraz! GPS: 50°2'50.223"N, 14°59'45.519"E A ještě odkaz na mapy. KM PRONA
Upravil servisak dne 04.07.2011 16:20
... servis a diagnostika BMW Motorrad
Tak já jsem ,,out" - příliš dobrý počasí nepřeje tomu, co by si zemědělec přál, ale co teď musí.., díky za pochopení. Vzpomínku na Pavla absolvuji na pracovišti, všechny, kdo si mohou udělat čas pozdravuji a budu duší s vámi
Tak jsme včera podnikli jízdu Plaňany-Bystřice n/P.Svíčky jsme zapálili.Zůčastnilo se 5ks moto se dvěma batůžky.Tak snad zase za rok a doufám,že nás bude víc.
Kasak napsal:
Tak jsme včera podnikli jízdu Plaňany-Bystřice n/P.Svíčky jsme zapálili.Zůčastnilo se 5ks moto se dvěma batůžky.Tak snad zase za rok a doufám,že nás bude víc.
Krasna vyjizdka az na moje curani , proste to jinak neslo... Jen priste vic lidi, vsak je nas dost... Kasaku, ty jsi svicku nezapalil, ale zapnul , ta vydrzi aspon...
S Pavlem jsme se na zpáteční cestě navzájem ztratili hned po vyjetí od té benzinky. Ujel jsem tak deset kiláků a na jedné křižovatce jsem mu dával přednost...
Díky Kašákovi za dobrý nápad a všem za fajn společnost.
Hlavně,že máte oba na řidítkách globus.Koukali jsme na tebe jak na blázna,že místo na Prahu jedeš na Blansko.Pavel na tebe asi chvíli čekal a pak taky někam vyrazil.My se Servisákem jsme jeli na Poličku,Luže.Zaječice a Slatěňany,byla to luxusní cesta.U Kubrta kafe a hybaj domu.