pánové, poraďte, vím že je to značně subjektivní,ale jede nahaněč GSa z mého okolí mne neustále dopuje tím, že mi to čerpadlo na R1100R řve nějak moc a umře, mě to řve 3roky stejně, je ale pravda, že dost, je nějak rozeznatelná délka cesty ke hrobečku?
pravá klepající kladka na vštřiku je celkem asi normální, ale kdyby poradil někdo kdo to eliminoval, budu nadevše vděčný!!
a poslední problém, minulý majitel byl člověk s ukrutnou silou a neznalostí momenťáku, takže nedokážu povolit vypoušťák na olej v převodovce, nemáte nějaké rady po babičce? ;-)
řvoucí čerpadlo,klepající pravá kladka na vstřiku atd
Přidané 15.07.2011 12:32
Ero napsal:
a poslední problém, minulý majitel byl člověk s ukrutnou silou a neznalostí momenťáku, takže nedokážu povolit vypoušťák na olej v převodovce, nemáte nějaké rady po babičce? ;-)
Přidané 15.07.2011 12:36
čerpadlo mě taki mňaňčí,neřešim to.Pravou klapku budu v dohlednu řešit protože je to už tak vyřachtaný že seřídit podtlaky je kumšt.K vypoušťáku,kamarád tam měl imbus.Samozřejmě to bylo tak dorvaný že se imbus protočil.Tak sem motorku položil na bok a olej vypustil nalívákem...Nevim jestli to už vyřešil nebo to pokládá dodnes skus ho nahřát horkovzduškou a zlechka poklepat.
Kupredu spatki ni krok...
Přidané 23.07.2011 06:52
s tím vypouštěcím šroubem jsem to řešil ,šroub jsem musel vyšroubovat vytahovákem na imbusy ,navařil jsem na něj matku a funguje dál.Navíc se lépe povoluje.
Přidané 23.07.2011 07:08
u mě to bylo podobný... pomohlo až WD 40 a kvalitní bit ten jsem dal do ráčny a na ní ještě 30cm trubku... pak rána a povolil... radši jsem lehce máznul grafitkou dosedací plochy šroubu a utáhnul na předepsaný moment... tak snad mi to příště už nebude dělat problémy
Přidané 23.07.2011 09:13
Jasně kladivem to jenom poklepej,povol to klíčem.Nebo jestli používáš na poklepání třeba ráčnu nebo pájku to je celkem jedno.
Když je hlad,je i husa dobrá.