12gsa napsal:
Ahoj, jaké dáváte svíčky, máte zkušenosti s Iridiovýma? Má to za ty prachy cenu? Mám najeto 42 a asi by to chtělo vyměnit...
Jo mám zkušenost s iridiovýma svíčkama. Mám je v motoru už třetí sezonu. Vždycky na ně kouknu jednou za rok a pořád vypadaj stejně...
Dokud nepoznáš BMW,nechybí...
BMW R1200GS
říká se, že by měly mít zhruba dvojnásobnou životnost což znamená zhruba 40 000km. Dále lepší starty i při studených startech a prý i hladší chod... co je na tom pravdy to nevím ale asi by se to nedělalo kdyby to bylo zbytečné
Podle mne je to zbytecny, vydrzi delsi dobu to ano,ale na gs si je preci vymenis za 5 minut kdyz je potreba,nevim na co platit za iridiovy,rozdil nepoznas. U motorek,kde vymenit svicky znamena rozebrat pulku motorky iridiovy smysl maji u gs ne.
Nevím jestli se to dá srovnávat. Měl jsem iridiovou na Honda Dominátorovi r. v. 1995. Oproti obyčejné svíčce jsem okamžitě poznal klidnější chod, větší zátah od nižších otáček a spotřeba šla dolu o 10%. A to jsem tam původní svíčku měl chvíli, chtěl jsem to zkusit. Ale jestli lze srovnávat jednohrnek s jednou svíčkou s 1200GS to netuším
Upřímnost nadevše