Včera jsem spravoval kámošovi R 1200 GS. Vrátil se z Rumunska. Motorka byla komplet hnědá ač má v techničáku napsáno červená.
Zvenku všechno umyl wapkou a za dva dny to přestalo startovat. Po kontrole startéru,startovacího spínače,spínače stojánku jsem dorazil ke startovacímu relé pod sedačkou. Je schovaný pod nářadím a koukejte co jsem našel. Rumunský bahno s nějakou řekou kterou brodili.
Samozřejmě je tam dirka kterou to mělo vytéct,ale ta byla ucpaná kamínkem a tak to hnilo a hnilo až uhnil kablík u konektoru. A přestalo to startovat.
Jak se tam ten kamínek dostal nevím,protože to je celý uzavřený,ale možný je všechno... Hlavně,že to uhnilo až doma a ne někde v tramtárii.
Tak se občas koukněte pod sedlo,co se vám tam děje.
BIGR přiložený následující obrázek:
[174.5Kb]
Dokud nepoznáš BMW,nechybí...
BMW R1200GS
Jojo to je to místo u 12tek tatik po letošním Tunisu dopadl stejně.Přijeli jsme, umyli jsme motorky wapkou a odvezli do servisu. Kde pak přišli k motorce a motorka nestartovala a byl to úplně stejný problém, uhnilý drátek kde se držela voda kvůli ucpané dírce.Takže provrtání větší dírky řeší problém s držící se vodou
Tohle je boxer, tam to platí na celou motorku.....u vosmikila to už zredukovali jen na ten kastlík.....
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."