Ahoj mám prosíka nevíte někdo jak je to u BMW rally 2 pro s prodlouženýma velikostma??co si jsem někde zaslechl že se to značí 102,104,106 nevíte o kolik je to u jednotlivích označení delší?? mám totiž problém že měřím 187 cm a klasická 54 je mi v pase po stažení akorád ale nohavice bych potřeboval delší tak o cca 5-7 cm a u bundy by to bylo fajn taky ale ta by se dala přežít v základu
dík moc
servisak napsal:
Rally 2 už nekoupíš! Já měřím stejně a kalhoty my jsou uplně peckozně... Asi nejsem tak hubenej
vím že nové se koupit nedají ale koukal jsem že v německu se dají sehnat a vcelku za slušné peníze o roti tomu co se opčas oběvuje tady na netu..neříkám tady na foru:-) jinak má hubenost je způsobena cca 82 kg živé váhy:-D
jinak bunda kalhoty mi padnou vcelku dobře ale když sednu na motorku tak mi nohavyce dost vyjednou nahoru a rád bych aby byly níž zas tolik nejezdím s nohavicema v botech ba spíš opačně nohavice přes boty
Paul napsal:
Já mám 195 cm a mám velikost kalhot 110. A bundu mám 58, ale je mi trošku volnější přes tělo.
já když jsem měl na sobě velikost 56 tak mi byla dost volná bunda stejně jako teď má stávajcí a zase si říkám když do toho chci zainvestovat tak ať mi to je tak nějak mírově
myslíte že je reálné tento komplet v šedočerné barvě ve velikosti 54 s toho kalhoty prodloužené s gora vložkama sehnat ve slušném stavu do 17 tis z německa?? já tak nějak koukal na ebay a nejsem z toho moudrý:-( proto byc hse rád asi obrátil na někoho zkušeného a zběhlého
Myslím, že za 650 EUR by si na eBay nemal mať problém... Sám som teraz hľadal a našiel, minulý týždeň som kúpil komplet nový za 540 EUR. Pravda, nie predĺžený, ale dá sa určite aj to, ak budeš hľadať.
Za 220 EUR majú ešte u toho dílera, kde som ja bol nohavice 56. Skús si to skontrolovať v tabuľke, ak ti to bude, môžem ti dať kontakt, prípadne nejako pomôcť s dovozom. Inak, majú ich vycapené aj na ebayi: http://www.ebay.d...566wt_1239
PS: teraz som si všimol, že chceš čierno-šedé, tak toto sú modro-šedé, ale nemal by si mať problém ani s tými
Upravil zx325 dne 26.09.2011 20:58
zx325 napsal:
Myslím, že za 650 EUR by si na eBay nemal mať problém... Sám som teraz hľadal a našiel, minulý týždeň som kúpil komplet nový za 540 EUR. Pravda, nie predĺžený, ale dá sa určite aj to, ak budeš hľadať.
Za 220 EUR majú ešte u toho dílera, kde som ja bol nohavice 56. Skús si to skontrolovať v tabuľke, ak ti to bude, môžem ti dať kontakt, prípadne nejako pomôcť s dovozom. Inak, majú ich vycapené aj na ebayi: http://www.ebay.d...566wt_1239
PS: teraz som si všimol, že chceš čierno-šedé, tak toto sú modro-šedé, ale nemal by si mať problém ani s tými
moc děkuji... nakonec jsme to vyřešil drastičtěji a majinko jinak..koupil jsme si komplet od firmy Revit sice černý ale zatím jsem zpokojen!