Zdravím.
Alarm - z ničeho nic začal pípat. Stavil jsem se v Praze v Inveltu. Odmontovali baterii a nějak se jim to podařilo resetovat. Šéf servisu se jen zeptal, zda mám alarm origoš, po odsouhlasení mi odpověděl, že s tím zatím nemají zkušenosti. Dnes se alarm zase rozpípal. Nejde vypnout dálk. ovladačem, zapalováním, odpojením baterky, prostě pípá už asi 2 hodiny, za jízdy, při parkování, prostě pořád - nevím, co s tím.
Umíte někdo poradit nebo sehnat manuál na zapojení alarmu? Mám BMWR1200GSA, rok výroby 2008.
Díky předem.
Brok
Brok
Brok napsal:
Zdravím.
Alarm - z ničeho nic začal pípat. Stavil jsem se v Praze v Inveltu. Odmontovali baterii a nějak se jim to podařilo resetovat. Šéf servisu se jen zeptal, zda mám alarm origoš, po odsouhlasení mi odpověděl, že s tím zatím nemají zkušenosti. Dnes se alarm zase rozpípal. Nejde vypnout dálk. ovladačem, zapalováním, odpojením baterky, prostě pípá už asi 2 hodiny, za jízdy, při parkování, prostě pořád - nevím, co s tím.
Umíte někdo poradit nebo sehnat manuál na zapojení alarmu? Mám BMWR1200GSA, rok výroby 2008.
Díky předem.
Brok
ahoj, prosim hod mi na sebe telefouna do PM. Dusan ti cinkne a dohodnete se. Je nesmyslny abychom s timto "nemeli zkusenosti" a neporadili si s tim:-) jestli ti nekdo u nas toto rekl je to jouda:-)) pripadne mi praskni kdo to byl. vyjadreni sefa prodeje moto:
Dušan moto pouze vzal na servis, odpojili baterku a alarm přestal pískat. Na testru žádné chyby nebyly.
Nepsala se žádná zakázka, moto bylo pánovi předáno, hrozně spěchal ….
Pokud by se to mělo řešit, musel by dát moto oficiálně na servis, sepsat zakázku a potom by se tomu kluci věnovali a pripadnou zavadu identifikovali...
Rozhodně nejde o to, že bychom s tím neměli zkušenosti, ale jde o to, že nám pan nedal čas, aby se s tím někdo zabýval.