v sobotu 17.9. odpoledne, v rámci akce motohouse whiteblue party, budu pořádat Touratech challenge, malý offroad závod zručnosti a znalostí pro majitele cestovních endur nad 650 ccm. pokud budete mít náladu a čas, jste zváni. podrobnosti budou následovat.
celá akce začíná ve 14:00, takže závody uděláme asi od tří do šesti. já tam budu ale určitě od 12-ti.
takže kdo si chce zajezdit, nebo přijít pomoct není problém.
podle počtu jezdců si každý zajezdí tak zhruba půl hodiny a pak se může jít dál bavit a na jídlo. nebo sledovat výkony ostatních.
zájemci ať se mi prosím hlásí na email: touratechchallenge@centrum.cz
Milan chodil neustale polonahej, Morabo offroadil s jeho hodobozovou vyrockou jakoby to bylo EXC a ja jsem zapadnul v louzi tak hluboky, ze mit trochu povisly vnady tak si je namocim
Kdo nedorazil, udelal chybu.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
všichni zvládli nástrahy trati, která byla mimochodem dál v lese zajímavější a taky náročnější, bez zaváhání a jedinýho pádu. A tak nakonec největší problém znamenaly čtyři pneumatiky na rovným place... obzvláště pro KTMky...
asi takhle to mělo vypadat
YouTube Video
nicméně úplně všichni si minimálně jednou šlápli...
následují mé dva pokusy (kdyby mi to jen tak krásně nechcíplo )
YouTube Video
YouTube Video
Hicks zvolil originální taktiku v sedě. Napoprvé sice trochu bloudil a vůbec to tak nějak nedopadlo ideálně...
YouTube Video
...ale napodruhý z toho byla vítězná jízda
YouTube Video
No a nemůžu zůstat dlužen ani tu zmiňovanou loužičku
YouTube Video
Ale musím upřímě a bez ironie říct, že na Touranckách předvedl Kuba oceněníhodné výkony, zvlášť v lesních pasážích s traverzy atd
A na závěr jsme si nechali ten největší adrenalin
ani jsem nedoufal, ale nějak jsem to přejel
YouTube Video
ale k radosti diváků jsem při opouštění cíle nešlápl úplně štastně
a pak jsme se těšili na velké prádlo
které bohužel nepřišlo
YouTube Video
No jednoduše to byla prča, i když zbytek akce připomínal spíš ne úplně povedenou vesnickou pouť.
Takže díky Mildovi za organizaci!
Upravil morabo dne 18.09.2011 08:57
Maiali nel Fango!