Zdar všem, zjistil jsem, že mám prasklý plastový nosník vzadu za sedadlem. Je v něm tyčka zadní směrovky. Zatím to drží, ale stejně to bude potřeba slepit. Nemáte někdo tip na dobrý lepidlo?
S tímhle mám dobrý zkušenosti http://www.skserv...E,335.html
není to ale na všechny plasty (tzv. mastné plasty to nelepí) ale kapoty motorek a podobně to lepí perfektně. Před lepením je dobrý povch zdrsnit a dobře odmastit - nanáší se to mezi a na strany praskliny jako svár.
Dakar 650, HusaberG
v hornbachu jsem jednou koupil ,,lepidlo na obtížně lepitelné plasty" doslova se to takhle jmenuje.je to něco jako vteřinovka jen je u toho taková fixa kterou se nejdřív ojedou ty lepený plochy- fungovalo mě to
Dneska jsem vlepoval mosaznou vložku se závitem do plastu co na ní drží přední blatník jakousi dvousložkovou hmotou od Patexu. V prstech jsem to č min hnětnul a pak bez demontáže a po odmaštění nanesl prstem a světe div se. Za 30 min jsem to dotáhnul a drží a tváří se to, že to funguje. Cena 39 Kč. Terén to prověří
Já používám dvousložkový tekutý kov od Wurhu i na plasty,drží jak židovská víra.Dá se i obrábět.Dobrý je taky lepidlo ze soupravy pro ADR,tím se dá zalepit i nádrž plná nafty.Jinak mám zato,že jsou dva druhy plastu.Jeden co se lepí a druhý co se sváří.
Když je hlad,je i husa dobrá.
Kasak napsal:
Já používám dvousložkový tekutý kov od Wurhu i na plasty,drží jak židovská víra.Dá se i obrábět.Dobrý je taky lepidlo ze soupravy pro ADR,tím se dá zalepit i nádrž plná nafty.Jinak mám zato,že jsou dva druhy plastu.Jeden co se lepí a druhý co se sváří.