Zítra se chystáme s kámošem na trip po Česku,Německu a Rakousku,kdyby měl někdo zájem,rádi vás uvidíme.Mapa trasy http://maps.googl...=h&z=9
Čas odjezdu upřesním večer,ale předběžně já budu vyjíždět ze Starého Plzence asi v 7,30 a sraz s kámošem ve Kdyni v 8,30.
Upravil Biker755 dne 27.09.2011 17:39
Dum spiro,spero.
Jako mistni to o vikendu a natoz za pekneho pocasi nedoporucuju!Spousta hlavne polskejch autobusu,plno lidi a dlouha fronta k hornimu jezirku.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Vevis ma pravu. Bude-li hezky, tak Adr o vikendu vynechte. Neskutecny mnozstvi Polaku. Takovy hordy lidi potkas jen na Vaclavaku. Pokud chcete na peknou prochazku do skal, a ma-li to byt u nas v Sudetech, tak pribrzdete cca 15 km pred Adrem smerem na Hvezdu do broumovskych sten. Bezva hospoda, bezva prochazka = bezva vylet. A skal si taky uzijes do sytosti. Staci dat vedet a nasmeruju vas. Sam se tam v sobotu chystam s partou taky. V tom Adru jsou vikendy skutecne ocistec.
Upravil spea - ToM dne 14.09.2011 22:36
R 1100 GS r.v. 1995 www.tomphotos.eu
ale kulový. Byli jsme tam o prázdninách a nějak hrozný to nebylo. V září to bude o polovinu slabší. Zas takovou atrakci z toho kluci nedělejte!!! Prachovský skály jsou stejně lepší (podle mě)
KOCHAČ AMATÉR http://mardock.ra...
Tak mě vadí i 5 lidí který potkám za den v lese , natož masírka v ádru. Broumovský jsou na tohle lepší ale když o tom ví míň lidí, tím dýl to tak zůstane . To by se tam potom nedalo ani trochu ...
Dakar 650, HusaberG
Mardock napsal:
ale kulový. Byli jsme tam o prázdninách a nějak hrozný to nebylo. V září to bude o polovinu slabší. Zas takovou atrakci z toho kluci nedělejte!!! Prachovský skály jsou stejně lepší (podle mě)
Tak tos mel zrejme stesti. Neter obcas chodi na pokladnu ke vstupu a nekdy dela i doprovod vetsim skupinam. Jak rikam, nekdy to tam je masakr a pripadas si jak v PL. Ono taky zalezi na pocasi. Mozna by stalo za to vyrazit tam za deste. To by tam mohl byt relativne klid.
Spea - ToM napsal:
Vevis ma pravu. Bude-li hezky, tak Adr o vikendu vynechte. Neskutecny mnozstvi Polaku. Takovy hordy lidi potkas jen na Vaclavaku. Pokud chcete na peknou prochazku do skal, a ma-li to byt u nas v Sudetech, tak pribrzdete cca 15 km pred Adrem smerem na Hvezdu do broumovskych sten. Bezva hospoda, bezva prochazka = bezva vylet. A skal si taky uzijes do sytosti. Staci dat vedet a nasmeruju vas. Sam se tam v sobotu chystam s partou taky. V tom Adru jsou vikendy skutecne ocistec.
Zdar,můžeš mi dát nějaké info,kde parkovat,kde dobře vaří a tak,můžeš i na PM.
Dum spiro,spero.
Tak pokud ty broumovske steny, tak za Polici nad Metuji v Bukovici si hlidejte odbocku na Hlavnov (dolleva) a v Hlavnove jiz mate vse znaceno. Nahoru k Chate Hvezda vyjedete v pohode. Bud muzete nechat motky na parkovisti dole (to vas trkne), nebo klidne zajedte az k chate. Je tam mozna zakaz, ale veskeri motorkari vetsinou jezdi az k chate, kde je mista pro zaparkovani par motorek dost. Co se tyce jidla, tak vrele doporucim primo Chatu Hvezda samotnou. Majitel je skutecny PAN HOTELIER, se vsim vsudy, jidlo tam byva velice dobre. Pokud by vas to nenadchlo tak Hotel Na Myte mezi Polici nad Metui a Hronovem. Pri jizde z Hronova to budete mit po leve strane v takove tahle levotocive zatacce. (mezimesty) Velka zahradka, velke parkoviste u ktere uvidite na motorky a super jidlo. R 1100 GS r.v. 1995 www.tomphotos.eu
Jinak, pokud se tam objevite nekdy dopoledne, ci kolem obeda, tak se tam zrejme potkame. Jdu tam s kamosema pesi turu. Tak se Vam kdyztak prihlasim.
Spea - ToM napsal:
Jinak, pokud se tam objevite nekdy dopoledne, ci kolem obeda, tak se tam zrejme potkame. Jdu tam s kamosema pesi turu. Tak se Vam kdyztak prihlasim.
Ok,díky za info,dorazíme asi okolo oběda,tak se možná potkáme.Červený R1200GS,černý V-STROM plzeňské značky.
Dum spiro,spero.
Spea - ToM napsal:
Nahoru k Chate Hvezda vyjedete v pohode. Bud muzete nechat motky na parkovisti dole (to vas trkne), nebo klidne zajedte az k chate. Je tam mozna zakaz, ale veskeri motorkari vetsinou jezdi az k chate, kde je mista pro zaparkovani par motorek dost.
Zakaz vjezdu tam neni!Je tam pouze vjezd na vlastni nebezpeci,protoze je to asi 200m lesni cestou pres par kamenu a korenu.
Neda se tomu rict off-road,ale auto s nizkym podvozkem musi fakt pomalu.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!