mám od nich již druhým rokem sedlo na RT a naprostá spokojenost!! Výborné dílenské zpracování, řekl jsem si jakou barvu kůže, nitě, apod.. zašili mi do sedla vyhřívání co jsem koupil na vrakáči ze sedačky automobilu.. prostě mohu jen doporučit..
Měl jsem od nich sedlo na předchozí motorce. Individuální přístup - udělají snad všechno, co si vymyslíš. S kvalitou jsem taky neměl problém.
HP2 Enduro http://www.motork...?mid=58357
Mám zadní sedlo od nich, nechal jsem ho letos přešít a měl jsem poněkud "mlhavé" požadavky. Komunikace jenom přes mejl a telefon a světe div se, sedlo se vrátilo přešité dobře i dle mého laického zadání. Od té doby nemám tolik Evíka za krkem a mělo by být i pohodlnější, ale to neposoudím, za sebou nesedím Cena dobrá.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Me by to taky zajimalo. Kvalitu maji dobrou,ale jak je to s rozdilem v pohodli? Je to znat,nebo nic moc?Co v porovnani treba s Kahedo,nemyslim,ze musi byt horsi
brtnik napsal:
Me by to taky zajimalo. Kvalitu maji dobrou,ale jak je to s rozdilem v pohodli? Je to znat,nebo nic moc?Co v porovnani treba s Kahedo,nemyslim,ze musi byt horsi
Když jsem jel do DDT nachat si přešít sedlo na 11ctku tak jsem s sebou vzal kolegu také s 11ctkou který má sedlo Kahedo aby tam viděli jak to má vypadat.Tam to okoukli ani si to nechtěli vyfotit a řekli mi abych si za týden přijel.Když kolega viděl ten výsledek tak začal přemýšlet o tom že si u nich nechá přešít to Kahedo....Co se Týče firem které se zabývají věcma kolem motorek tak DDT jsou nejlepší v ČR.
Upravil 3axap dne 03.10.2011 16:01
Nechával jsem v DDT přešít a tvarovat sedlo na 12ADV. Dobrá práce jen ta červená co tam mám, se dost špiní, ale jde to dobře dolů a pak je to zase jako nové. http://www.bmwgs..../mazel.jpg
Upravil Milan V dne 03.10.2011 17:17
Bramborundum kardanrundum http://www.tourde....banda.cz/
Medik napsal:
Mám zadní sedlo od nich, nechal jsem ho letos přešít a měl jsem poněkud "mlhavé" požadavky. Komunikace jenom přes mejl a telefon a světe div se, sedlo se vrátilo přešité dobře i dle mého laického zadání. Od té doby nemám tolik Evíka za krkem a mělo by být i pohodlnější, ale to neposoudím, za sebou nesedím Cena dobrá.
Takže není problém se domluvit třeba přes mejl a telefon a sedlo poslat poštou..? Já to mám do Mohelna hlavně kvůli škole trochu z ruky..
Já si budu nechávat přešívat v listopadu. Už to mám domluvený včetně barev, materiálů a podobně a cena bude 4500-5000 Kč. A nemám tam gel, ale nějakou novou pěnu, který říkají GF-10. Měla by to být nějaká paměťová pěna a prý mnohem lepší než gel, o kterým se zjistilo, že při dlouhých cestách ničí krční páteř, protože přenáší mikrovibrace z motorky.
nechal jsem si udelat zatim jen sedlo ridice,maximalni spokojenost material gf 10 cena 2700 a mohl jsem si zvolit kombinaci barev.....mam na nem cca 10tisic km a super myslim si ze se dost v pohode vyrovna podstatne drazsim konkurentum
Medik napsal:
Takže není problém se domluvit třeba přes mejl a telefon a sedlo poslat poštou..? Já to mám do Mohelna hlavně kvůli škole trochu z ruky..
Ne nybyl to problém. Mě se taky z Pahy do Mohelna nechtělo jenom kvůli zadnímu bobku. V pohodě to šlo domluvit. A jak píší kluci, už nedělají (pokud dělali) gel, ale mají nějakou chytrou pěnu a sedí se na tom dobře. Když jedu sám a bolí mě zadnice, tak poposedám na zadní sedák a je takovej měkcepevnej. Fakt to tam umí. Jediná vada na kráse je, že se drobet sedlo roztáhlo do šířky - ten spodní plast. Asi tahem pošití, ale s tím se dá dělat prd a ničemu to nevadí.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Má někdo chuť hodit nové zkušenosti, popř foto. Zajímalí mě hlavně Adv sedla. Rozdíly v meteriálech a jestli jste měnili i tvar. Já mám pocit že stále jedu na nádrž. A vlastně na origo můžu déle sedět jen ůplně u nádrže. A co ta pěna z pamětí, a vůbec, po nějakém čase, jak sedlo vypadá.
Dík za info.
Jo četl jsem, jak dlouho jsi čekal. Měnil jsi tvar, mě to přijde stejné jako origo- v čem je jiné. Myslím jestli se to méně bortí, mě totiž přijde že kloužu dopředu protože je to měké a bortí se to. A v přední části je matrošu méně tak se to tam zbortí víc a už jedu na nádrž.
Sedla od DD už mám druhé díky přestavbě motorky a myslím si, že jsem zde byl jeden z prvních co u nich přešíval tady na fóru. Tříletá zkušenost. Na jejich práci a ceny nemůžu říci ani popel po negativní stránce. Nikde se nic netrhá, sedlo neklouže a nevyžaduje zvláštní péči.
Waltr. čekal jsem měsíc ale byli v tom vánoční svátky a ještě jsem jim řekl ať nepospíchají. Měl jsem origo zvýšené a chtěl jsem standardní vejšku ale s jejich vplní, zatím nijaké zkušenosti, mám cca 100km ale už na první posez mi to přišlo pohodlnější
BMW R1250GS Adventure HP, Yamaha WR450F 2019. Yamaha WR250F 2015
Me by zajimalo nejaky srovnani sedla od DDT s penou GF a sedel Sargent co se tyka pohodli To ale asi nikdo srovnani nema ze?
Sargent je pry nejpohodlnejsi co lze koupit, ale myslim, ze s nejakou vyplni a tvarovanim by se mohlo DDT priblizit Jistej si ale nejsem,Sargent ma i vlastni kostru tak jestli neni zasadni zmena i tam....