...bylo krásně, sluníčko svítilo....asi na delší čas naposledy takto teplo, alespoň dle předpovědí. Tak proč sedět u počítače, no né?
Tak jsem po ranním ježdění po stavbách po poledni naložil ženu a vyrazili jsme do údolí Vltavy, kousek proti proudu nad Kralupy. Seděli jsme u vody a divali se na odrazy sluníčka ve vodě, nádhera....
Pak se přihnaly mraky, že tedy pojedeme. Když jsme projížděli Kralupy, tak říkám, že by bylo třeba natankovat, jenom najít pumpu. Pěkná pumpa je na Dubý, tak jsme najednou projeli Mělníkem a mířili na Dubou
Krásně si takhle užíváme zatáček a za chvíli brzdíme před vesnicí Chudolazy, opravují tam mostek. Stáli jsme tam na semaforu a proti jelo duo: jeden na bílé Hondě CBR 1000R a druhý na nové Ducati 1200 Multistrada, oba na plný plyn....jen jsem prohodil magoři a jeli jsme dál....
Na Dubé jsme natankovali a náklon střídá náklon, opět semafor na mostku a potom za mostkem asi dva kilometry, levá zatáčka, policajti, majáčky, hasiči, sanitky.....na louce stojící vrtulník s vypnutým moterem...a toho na Multistradě asi 100metrů od silnice ve vysoké trávě resuscitovali a stabilizovali pro převoz.....jo, jel prostě jako magor....
Na Mělníku jsme ještě zastavili u kamarádů a vrtulník letěl až po dobrých dvaceti minutách, co jsme seděli u kávy....
Za tmy zpátky do Prahy a kousek za obočkou Neratovice opět majáčky a pro změnu srna svlečená z kůže v novém Mercedesu...nebo nový Mercedec ve svlečené srnce...
Takové fajné odpoledne....
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
je toho nejak moc... tyden nazpet jedu domu... a za Hrastici uz vidim odlesk majaku na obloze.. si rikam... kurna.
No nastesti jsem dorazil az pozdeji, ale ta 19ti leta holka vyletela udajne z auta na strom. Asi nemela pasy, nevim.. ale 19 je fakt malo
Kdyz jsem jel okolo, tak ji stabilizovali v sanite a pripravovali helispot pro vrtulnik. Bohuzel to neustala a vzdala to po par hodinach v nemocnici...:/
http://www.mediaf...-do-stromu17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Od ty doby, co se mi tam zabil kamarad jsem tam nebyl, prodal CBR a vzdycky kdyz neco podobnyho ctu, tak si rikam, ze jsem udelal dobre. On pri nandavani helmy ten mozek proste casto vypadne
Aktualne 1250 GSA HP
Pojezdil jsem tam letos v srpnu,asi 3x...Byla to paráda,dokud se tam nepřihnal maník na novým Fároši... Jel jak magor... Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
je toho poslední dobou opravdu dost, jako by to chtěli všichni nahnat, než bude zase jaro....takže opatrně, začíná být listí, bude i jinovatka...
...že já vůl nenašetřil na to GSo už dříve ! ! !
Ivo Bohuslav napsal:
Hmmm, tyhle zprávy mi poslední dobou nedělají dobře...................*pissed*
Tak to mě nedělali a nedělají dobře nikdy. Pořád čekám, kdy na mě dojde řada a dělám vše pro to a doufám, že nedojde.
Upravil Medik dne 06.10.2011 23:41
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz