Myslim ze dost lidi to tady ma, nekdo se urcite ozve...
Vzpera tam dat jde a asi tam i musi bejt.
Pocitej ale, ze to neni zrovna levna sranda a starsi jen tak nekdo neprodava, maximalne pri upgradu na desierto III apod.
Upravil JardaFGS dne 07.11.2011 18:59
jardajerman@seznam.cz
Jo jo - mám to tam a jsem s tim max spokojenej. Vzpěra tam jde normálně a samo, že tam bejt musí. Jenom je pěkně mastná. Zkoušel jsem jí nechat dělat, ale moc to nedopadlo. Maris jí koupil někde na Ebay v replice a trvalo mi asi hodinu než jsem to správně naohybal a narval to tam, takže doporučuju originál. Hlavně to plégo je pěkně funkční a vypadá luxusně narozdíl od tý úchylnosti od GIVI co sem někdo nedávno dával. Jestli k tomu máš nějaký dotazy, tak přes PM nebo tel.
FOTO:
MALI přiložený následující obrázek:
Dával jsem to kámošovi na R1200GS co jsem mu prodal a bylo na ní plexi ERGO..Je to docela jeba..ka udělat anapasovat, ale jde to.Jednu hrazdu mám ještě doma..
Bramborundum kardanrundum http://www.tourde....banda.cz/
Zdarec, tenhle držák mám volnej, dával jsem na GSA D3. Mám i plexi, ale to je bohužel prdlý v místě úchytu šroubu - sice to drží, ale pěkný to nejni. Kdyžtak pošli PM, nějak to vymyslíme...
Čau,
já měl Desierto III, fuj, nelíbí se mi, dal jsem tam origo na GS... to je zase moc malý a tak jsem nakonec dal to z ADV, o kterém uvažuješ, a je to pecka co do "vizáže" i funkčnosti. Doporučuju.
Potřebuješ plexi, hrazdu i šrouby tam jsou jiný.
Ohledně uchycení GPS na hrazdu bych takový optimista nebyl, myslím, že se bude moc klepat a bude tě to rozčilovat. Doporučuju TT držák na řidítka a "ani se Ti nehne".
Šrouby a ty plastíky tam jdou dát z normálního pléga. Stačí Plégo s hrazdou Držák navigace se mi tam taky pěkně klepal, tak jsem to nakonec vyřešil plocháčem a pohoda. Lepší foto nemám, ale je to tam vidět.
MALI přiložený následující obrázek:
Navigace je vhodnější na řídítka, tohle je strašně na dlouhou ruku, což na ovládání není nic moc....
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
Každej na to máme asi jinej názor. Mě to vyhovuje takhle, protože to mám krásně v zornym poli a za jízdy na to raději moc nešahám, protože NUVI má malý písmenka - i když taky se to dá. Takže dle vkusu každého soudruha
tak ja chtel prave navigaci pred sebe, ale dle vasich pripsevku to asi nebude ono. Jeste si to pujdu vyzkouset. Kluci, nabidnete mi do pm cenu za tu hrazdu, vidim ze jsou tu hned k mani dve.
A pokud ma nekdo plexi na prodej, tak taky cenu prosim.
dikec vsem
Marťas, když jsem koupil novou mášu, chtěl jsem to řešit. V AuTecu mi nahodili cenu 15 tis., vychladl jsem jak moped a jezdím s origem. Zvykl jsem si. Kdyby však bylo někde za půldarma, asi bych měnil.
Peto, ja to asi vymenim, samozrejme za 15 tis do toho nejdu, ale hrazdu uz mam domluvenou za rozumny peniz a vim o jednom trochu prasklem plexi u sroubu, mozna by mi to ani nevadilo, zajedu se na nej podivat.