Kluci budete tam někdo? Já na 99,9% ano.... a když bůh dá ....
Foto Khorog Pamir Lodge 3 den od nehody... ještě nevím, jak dostanu sebe a motorku domů.... všechno bolí jako čert... (klíční kost, lopatka, loket, čtyři žebra zlomené pánev štípnutá....
SZabíjím čas opravou Güntrových brýlí.... drát a plechovka od limonády, kalsika - prý mu vydržely až domů
Foto Michale Güntrův společník...
Jarda Dingo přiložený následující obrázek:
[118.67Kb]
Upravil Jarda Dingo dne 13.11.2011 21:25
Zvítězit s pokorou nebo prohrát se ctí...
No já taky, ale vlastně jsem se letos s klukama nesešel... a vypadá to jako poslední možnost (letos) a hlavně jsem zvědavej
jardo, ty jedes tedy urcite? Minulou zimu jsme se domlouvali, ze dame kaficko a pokecame o jezdeni. Potrebuji rady od zkusenych. Cele leto jsem se k tobe nedostal, tak zeby se podarilo tady? Asi bych sel.
Upravil zirafak dne 14.11.2011 11:37
Myslím, že budu - tedy budu a na pokec by měl bejt čas určitě K těm zkušenej... jako myslíš ty, co jedou rozbít huba někam daleko
Měl by tam bej i Špaček Kocanda.... a kdyby, vždycky se dá někam zmizet
Martine,budeš tam chrápat,nebo pojedeš spát domu?Kdyby to bylo za bé,tak bych dorazil s Martinou.Ale na Rohlence se mi nocovat nechce.Je to taková moravská Rudná.Jestli teda víš jak to myslím.
Když je hlad,je i husa dobrá.
právě jsem uhradil příspěvek... no nevím, jestli bych jí přeci jen neměl poslat na chvíli ven....
(ne, že mi práskneš
Teď jsi mě zarazil.Nevim co mám uhradit,spát tam nebudu.Budu mít azyl u Žirafáka.Musim to nějak vyřešit.V tom formuláři možnost bez ubytka není.
Když je hlad,je i husa dobrá.