Je tam psané s CZ doklady, tak snad by to mělo být OK. Jinak si myslím, že jsme země neomezených možností......
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."
měl jsem jednou auto co papírově nesedělo... bohužél jsme to koupili nevědomky a už nikdy více!!!!toho lítání co jsme stím měli a papírování.. já bych do toho nešel i když vypadá velice hezky ale toto by mě odradilo
Píše, že z Itálie, tak asi na čistopisu. Jestli je tam něco z 1100 to podle fotek nepoznám. Spíš jestli to není čórka s přeraženejma číslama. Neumím si představit, že to bude někdo rozdělávat a skládat na to díly z 1150.
od pohledu je pěkná, ale jestli je pravda to, co píše HonzaGS-SV, tak je to podezřelý...
ještě bych pochopil, že někdo na 11tku navěsí nádrž, zobák, sedlo atd. z 1150, aby měl jinou motorku, to by asi tak úplně vadit nemělo
ale s tim kardanem už je to divný
jardajerman@seznam.cz
A ještě něco, neříkám, že je to tenhle případ, ale když píše někdo cena je s CZ doklady, řek bych, že to dotáhnul na kšeft a tady to přihlásí... a takový lidi to většinou "uměj".
Tady u nás bych se toho nebál, ale vyrazit s tim někam na západ, kde jsou tyhle motorky profláklý už může bejt problém.
Otázkou však je, že všechny ty díly jsou homologovaný a jestli je tedy "ilegální" si s nima vylepšit svojí starší motorku. Je to jako na Favorita dát nárazníky z Felicie
A na závěr, jesti je motor a převodovka z 1100 (5kvalt), bude mít 1150 kardan určitě jinej koncovej převod a otázkou je, do jaký míry se to bude "hádat".
P.S. docela mně to zajímá, tak snad se ozve někdo, kdo tomu rozumí a nevaří z vody jako já
jardajerman@seznam.cz
Píše objem 1150 já osobně bych do toho nešel první v čem bude problém je kod motoru tedy pokud nebyl v kuchyni při klepání řízků tohle je jen starost do budoucna i když je vzhledově pěkná
Upravil motoblb dne 24.11.2011 20:14
Edy - jak píše motoblb - já osobně bych od toho dal ruce pryč. Jenom si člověk zadělá na problém. Jestli jsi nad tím špekuloval kvůli ceně, tak bych ty peníze raději dal do slušné 1100 s jasným původem.
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
Neni lapší koupit rovnou 11tku origo,než takovýhle LEGO?Já bych do ní nešel,ale každej si musí poradit nakonec sám.Na východě ti mašinu ukradli policajti a na západě ti ji zase mužou zabavit.Jinak napiš o radu zetorovi,ten ti řekne,jak se vybírá,až se přebere.
Když je hlad,je i husa dobrá.
Edy neblázni, tohle smrdí ze všech stran....
Za ty peníze máš luxusní 1100GS i s doplňkama a hlavně jasným původem.
Stačí čekat a sledovat inzeráty, do jara není kam spěchat.
Pája
Kluci, já ju ale fakt nekupuju. Jelikož hledám motorku na furt, tak jsem dneska narazil i na tuhle. Jen mě zajímal váš názor... No popravdě, líbí se mě, ale dobrej pocit bych z toho neměl. Do jara je ještě času dost.
Vypadá sice hezky, ale taky bych do toho asi nešel. Skládačka je to pěkná. Bavíte se tady sice o přestavbě, ale je taky klidně možný, že je to na papírech z 1100 ale přestavěný zcela legálně (přestavba uvedená v techničáku). Původ dílů už je samo věc druhá. Takhle nějak totiž chci postavit péráka na papíry z kývačky nebo panelky, protože původní papíry jsou trvale vyřazený. Neni to ani nic těžkýho a stačí 3 dopisy z Jawy.
Upravil MALI dne 24.11.2011 22:35
MALI napsal:
Neni to ani nic těžkýho a stačí 3 dopisy z Jawy.
já měl podobný lítání z autem stálo mě to 6 tis a pak 3x pokaždé trable na technické i když vše měli papírově podložený a legalizované ale vždy si našli důvod za to dělat problémy.-(
Problémy dělali, protože třeba něco chtěli, i když těžko říct Pro mě je to jediná šance, protože veteránský papíry nechci a origo papíry na péráka stojí kolem 15 litrů. Takhle bych se do 5 až 6 vejít mohl a zcela legálně s tim drandit po silnici. Nicméně jsem tim chtěl jenom říct, že je to třeba zlegalizovaná přestavba.
nechci vám do toho kecat,ale to co vidím na obrázku je 1150 jednosvíce a nic podezřelýho tam nevidím akorát stou adventůrou se upísnul,ale to se podle fotky už nedá přesně určit
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz
bystricke napsal:
nechci vám do toho kecat,ale to co vidím na obrázku je 1150 jednosvíce a nic podezřelýho tam nevidím akorát stou adventůrou se upísnul,ale to se podle fotky už nedá přesně určit
Rok výroby 96 a papíry z 11ky.
Když je hlad,je i husa dobrá.