Přátelé,
o víkendu 25.-27.11. proběhlo velice uvolněné a přátelské setkání nejen příznivců značky BMW a cestování na nich, ale i milovníků ostatních značek jako KTM, Suzuki, Ducatti apod.
Sešli jsme se proto, abychom se podělili o zážitky a zkušenosti z cest a moto-akcí z celého světa, společně něco popili a v neposlední řadě i naplánovali. Na programu bylo vyprávění z cesty Íránem, Nepálem a Tibetem, Argentinou, Chile, Jižní Itálií, Sicilií, Korsikou a Sardinií, filmy z enduro a cc závodů, dobývání Italských hor partou nadšenců na soutěžních endurech atp.
To že bylo co diskutovat dokazuje i fakt, že první noc jsme nešli spát před půl pátou ranní :-) a účtenka byla na čtyřmístnou sumu.
Pokud někdo máte foto tak prosím poslat odkaz.
Díky všem, kteří jste přijeli, a už teď se moc těším na další ročník!
Setkání přátel značky BMW na Červenohorském sedle 25.-27.11.
Přidané 28.11.2011 21:24
dekuji vam za podarenou akci s fajn atmosferou a fajnovim zdruzenim:-) dekuji mikimu za viklad a inspiraci, iran neni tak daleko jak se zda. konecne jsem videl Svatuv vilet z tibetu. a papirnu v losinach.
Přidané 28.11.2011 21:59
Joke napsal:
dekuji vam za podarenou akci s fajn atmosferou a fajnovim zdruzenim:-) dekuji mikimu za viklad a inspiraci, iran neni tak daleko jak se zda. konecne jsem videl Svatuv vilet z tibetu. a papirnu v losinach.
Joke a nova pritelkine
Nechci prudit, ale kontrola pravopisu existuje už i pro prohlížeče
FYYFF
Přidané 28.11.2011 22:27
MAKO napsal:
Joke napsal:
Joke a nova pritelkine
ani neprudis. akorat nemam potrebu znat pro me cizi jazik tak dobre jako matertinu. mozna nekdy dorostes hochu.
ale smysl te zpravi jsi pochopil, tak to bude asi stacit.
Upravil Joke dne 28.11.2011 22:53
Joke
Přidané 29.11.2011 09:54
Joke napsal:
MAKO napsal:
Joke napsal:
Joke a nova pritelkine
ani neprudis. akorat nemam potrebu znat pro me cizi jazik tak dobre jako matertinu. mozna nekdy dorostes hochu.
ale smysl te zpravi jsi pochopil, tak to bude asi stacit.
Netušil jsem že jsi inostraněc tak sorry jen mě irituje gramatika některých českých členů I když tady je to ještě dobrý, takový motorkari.cz to je nářez.
FYYFF
Přidané 29.11.2011 18:16
Toto SETKÁNÍ CESTOVATELŮ 2011 v Jeseníkách byla velice podařená akce Jeden vedle druhého byly naprosto normální lidé, které nesvazovali absurdní organizační povinnosti, ale láska ke dvoum kolům. A v tomto duchu se odehrával celý víkend. Těším se na další setkání s vámi na plánovaném KROCENÍ BRAMBOR 2012 na jaře
Čaba
Čaba
R 1200 GS Adventure
Když někdo umře, tak o tom neví, ale pro ostatní je to těžké ...
To samé platí, když je někdo debil.
Přidané 29.11.2011 19:23
Jsem pouze nezaujatý pozorovatel a nechci bejt rejpavej,ale budete kopírovat všechny akce vašeho za chvíli už bývalého klubu?
Když je hlad,je i husa dobrá.