Ahoj. Kupuji 12 se sjetýma gumama. Budu jezdit výhradně po silnicích. Mám jít do Anakee2, nebo mi doporučíte něco jinýho? Máte v merku nějaký levný shop?
Dík
Teď mám tyto http://www.pneumo...uct_id=542 na silnici i za mokra paráda.Drží pěkně.Kdybych měl v plánu jezdit jen asfalt(+ polňačky),tak si je koupím znova.I nedávno byly v nějakým testu na 2. místě.
Upravil zetor dne 13.12.2011 20:29
Já mám Metzeler Tourance... asi jako dalších 50% brambor pro mě ideální... na vodě dobré, na silnici též, vysoký nájezd km (cca 20-25 000km), mimo silnici nic moc, ale to asi kde co na těžkým enduru
PavelDR napsal:
Já bych zase jako vždy doporučil Anakee 2.Nechci moc vrtat Zetore,ale jaké gumy byly gumy na prvním místě v tom testu?
Dunlop Trailmax TR91
Nechápu jak to mohla vyhrát guma,která udělá 3000 km a je za zenitem. To je moje vlastní zkušenost.Koupil jsem si ji jako novinku,která byla v testech výborná,ale opak je pravdou.Nikdy více.Za mě jedině MZ Tourace.
Když je hlad,je i husa dobrá.
PavelDR napsal:
Já bych zase jako vždy doporučil Anakee 2.Nechci moc vrtat Zetore,ale jaké gumy byly gumy na prvním místě v tom testu?
Dunlop Trailmax TR91
Nechápu jak to mohla vyhrát guma,která udělá 3000 km a je za zenitem. To je moje vlastní zkušenost.Koupil jsem si ji jako novinku,která byla v testech výborná,ale opak je pravdou.Nikdy více.Za mě jedině MZ Tourace.
To máš pravdu....v opotřebení skončila 6. ze 7....
No,jenže to je právě o tom...Zetor nesmí číst testy na gumy na supersporty,ale na endura.Tam by ani takovýhle gumy snad bejt neměly.
Za mě na silnici Metzeler Tourance EXP
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
jenže copak je to za enduro pneu,když na nich nenajedeš aspoň 10tis.(nepočítám TKC,Karoo a pod. to je zase o něčem jiným) Na silniční pneu na cestovní enduro je ti taková guma na prd,když s ní pomale neotočíš ani blbý chorvatsko
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Mr GS napsal:
jenže copak je to za enduro pneu,když na nich nenajedeš aspoň 10tis.(nepočítám TKC,Karoo a pod. to je zase o něčem jiným) Na silniční pneu na cestovní enduro je ti taková guma na prd,když s ní pomale neotočíš ani blbý chorvatsko
Taky neříkám,že z nich po 5500km lítalo plátno....
Opotřebení: (jako ve škole)
1.Anakee 2
2. Conti Trail Attack a Avon Distanza
4.Battle Wing
5.Tourance EXP
6.Trailmax TR91
7.Pirelli Scorpion Trail (z těch už to pomalu lítalo)....
JardaFGS napsal:
Anakee 2, táta si je nemůže vynachválit...
Mám přesně tak mladou dceru jako jsi ty.Anakee 2 můžu taky jen a jen chválit.Možná už jsme s tatíkem ve věku,kdy víme co je pro nás dobré,Jsem rád,že sem hodil Zetor ten test.K první části testu se také přiklánim a v té druhe bych Anakee typoval výš.Nemůžu uvěřit.že někdo napíše.že Tourancky drží i na vodě.Já jsem je právě kvůli jízdě v dešti vyměnil za Anakee a už se k nim NIKDY nevrátím.
Mám Tourancky. Zadek v plný náloži se odporoučel po 15 tisících - ne zcela, ještě žije a příští rok ho dojezdím, bo se budu placatit akorát kolem komína. To považuji za slušnej nálet - naloženej a nebo naloženej a ve dvou Černá Hora, Slovinsko, Rakousko.....prostě rovně to nejezdí a ojeté jsou hlavně hrany. V dešti jsem taky lecos najezdil, nemám ABS a abych pravdu řekl, nejsem si na Touranckách tak nějak jistej, jako jsem si byl na lehně a Dunlopech. Asi příští sadu vyzkouším ty Anakee, bo jsem už taky starší pán (ale né dobrovolně) a poslední po čem toužím je si pěkně ustlat na tvrdým. Ovšem je to jenom pocit, třeba je to věkem, že jsem už víc podělanej a prostě to v dešti neženu na hranu (no, někdy mě ještě chytnou saze, ale už to není co bylo). A taky je pravda, že na Tourancky nemůžu řít křivého slova. Tam, kde jsem to podělal mě podržel Bobeš i gumy, až jsem nechápal, protože to jasně popřelo fyzikální zákony a já se měl válet daleko od silnice. Neválel, jenom jsem ubrousil kousek boty, utrpěl leknutí a sklidil řádnou nevlídnost od velitelky. Takže pokud nejsi nějakej janek nevylítanej (to by jsi asi nešel do traktoru typu GS) nemáš v podstatě co Touranckama ani Anakečkama zkazit. Já příště otestuju ty Anakee.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Medik napsal:
Mám Tourancky. Zadek v plný náloži se odporoučel po 15 tisících - ne zcela, ještě žije a příští rok ho dojezdím, bo se budu placatit akorát kolem komína. To považuji za slušnej nálet - naloženej a nebo naloženej a ve dvou Černá Hora, Slovinsko, Rakousko.....prostě rovně to nejezdí a ojeté jsou hlavně hrany. V dešti jsem taky lecos najezdil, nemám ABS a abych pravdu řekl, nejsem si na Touranckách tak nějak jistej, jako jsem si byl na lehně a Dunlopech. Asi příští sadu vyzkouším ty Anakee, bo jsem už taky starší pán (ale né dobrovolně) a poslední po čem toužím je si pěkně ustlat na tvrdým. Ovšem je to jenom pocit, třeba je to věkem, že jsem už víc podělanej a prostě to v dešti neženu na hranu (no, někdy mě ještě chytnou saze, ale už to není co bylo). A taky je pravda, že na Tourancky nemůžu řít křivého slova. Tam, kde jsem to podělal mě podržel Bobeš i gumy, až jsem nechápal, protože to jasně popřelo fyzikální zákony a já se měl válet daleko od silnice. Neválel, jenom jsem ubrousil kousek boty, utrpěl leknutí a sklidil řádnou nevlídnost od velitelky. Takže pokud nejsi nějakej janek nevylítanej (to by jsi asi nešel do traktoru typu GS) nemáš v podstatě co Touranckama ani Anakečkama zkazit. Já příště otestuju ty Anakee.
To neni zrovna dobra volba me vydrzeli jednu sezonu a to jezdim taky nalozeny.
Medik napsal:
To neni zrovna dobra volba me vydrzeli jednu sezonu a to jezdim taky nalozeny.
Dokud nevyzkouším, tak nevím. Faktem je, že jsem mezi těma gumama laboroval již předtím a šel do většinových Tourancek. Je to věčné téma. Ovšem sedmdesátikilovej klučina co jezdí sám bude mít jiné zkušenosti, než tatík jateční váhy s dlouholetou přítulkyní a naloženejma kuframa. Tobě ty Anakee nevydržely zátěž? Taky nejsi drobek, hoď zkušenost do placu.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
xljanek napsal:
V BMW nejsou blbci oni vedi proc tam davaji Metzeler Tourance.
Jo, s tím se dá pouze souhlasit. Je fakt, že jsem nečekal, že ta guma vydrží tolik.