Zdar budu kutit kastlík na nějaké drobnosti do místa pod nosič kufru. Jsou nějaké v prodeji a zrovna u těch je třeba sundat zadní blatníček. To nechc,i netrvám na nějakém rozměru. Přizpůsobím si to podle polohy do které se blatník dostane při nejvyšší poloze. Nemáte někdo zrovna dole pružinu? Potřeboval bych vědět (foto) jak to vypadá.
Díky.
Vím. Moje ruce.
Servisák zkus to prosím dorazit co nejvýše a vyfotit, udělám si podle nečeho z motorky mustr, abych se neřídil temi bystři padáky. Víš pěkně vodorovně z boku, a podle třeba polohy pneu si to odměřím.
Jestli tedy mohu prosit. Děkuju.
Waltr napsal:
Vím. Moje ruce.
Servisák zkus to prosím dorazit co nejvýše a vyfotit, udělám si podle nečeho z motorky mustr, abych se neřídil temi bystři padáky. Víš pěkně vodorovně z boku, a podle třeba polohy pneu si to odměřím.
Jestli tedy mohu prosit. Děkuju.
Tak jsem to šel zkusit a kolo jde bez tlumiče uplně nadoraz dostane se blatníček až nahoru za značku...
... servis a diagnostika BMW Motorrad
No dobrrý ale chod kyvky je... cca koukni na délku tlumiče a o tolik zvednout.
Já tam tlumič mít budu
A jestli bych mohl prosit jednu z boku a jednu zezadu.
*pissed* ti šmejdi, ještě to není ani naohýbané a už mi udělali plagiát.
Jo takhe, ale asi méně zdařile a bez toho zkosení. Ale vyšlo mi to rozměrově stejně mezi ty kolejničky.
Ale stejně jednoduše mám v plánu to uchycení.
Jo? A za kolik to mám, že kdybych měl dobrou cenu, tak bych si to od sebe koupil, a nemusel bych si to vyrábět.
Nene, ale když se mi to povede, rád se podělím o výrobní tajemství. A možná to předám Marcelusovi, ten tyhle věcičky dělá a umí.
EDIT Hele to jsi neměl upravovat, teď už není má poznámka tak vtipná.
Jo ale muíš sundat plastový blatník, a to já nechci.
Upravil Waltr dne 15.02.2012 21:18
Waltr napsal:
Jo? A za kolik to mám, že kdybych měl dobrou cenu, tak bych si to od sebe koupil, a nemusel bych si to vyrábět.
Nene, ale když se mi to povede, rád se podělím o výrobní tajemství. A možná to předám Marcelusovi, ten tyhle věcičky dělá a umí.
EDIT Hele to jsi neměl upravovat, teď už není má poznámka tak vtipná.
Jo ale muíš sundat plastový blatník, a to já nechci.
Opravil jsem to dřív než jsi odpověděl.S Marcelusem jsem kdysi taky jednal ohledně doplňků na 1200,ale moc toho nemá.Bude dobré kdyby se ti to pvedlo vyrobit a on to pak vyráběl i pro ostatní.Netušil jsem,že u toho Twalcomu musí pryč blatník.To by mi taky vadilo.Hodně úspěchů při vývoji.
Tak jsem to dodělal, no bohužel mi kolega chtěl ušetřit materiál, tak to nastríhal. Proto ta nevzhledná svařenina dole. ale co už nejsem puňta.
Takže šíře 7, délka 25, výška 15 ale nevím jak je to s origo kufry...ty jsem si taky dělal...ale myslím že by to mělo být stejné.