Chcem si s bráchou pořídit nějaký to povídátko . Všim jsem si, že jsou nový modely - Interphone F5 a Cardo Scala Rider G9 a taky že starší typy - Interphone F4 a Scala Rider Q2 jsou za docela zajímavý ceny. Má cenu si připlatit za novější, nebo starší modely jsou OK? Se kterou značkou máte lepší zkušenosti? Stojí +- stejně. Dík
BMW R1100GS - '98 - 70000km
Nemůžu posuzovat ty co moc nepoužívám ale u F4 a F5 je zásadní rozdíl v tom, že F5 může komunikovat ve skupině více než 2 lidí (F4 bez vysílačky jen 1+1) a má vyšší dosah přibližně 3x (u dvou lidí) resp. na 2.6km u skupiny 6 lidí. A podpora novějšího BT standardu BT3.0. Pro někoho může být i zásadní externí vstup MP3 nebo jiného audia a FM rádio.
Pokud nic z toho nepotřebuješ, je nesmysl kupovat F5 dokud se prodává F4. *******************************
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
máte někdo zkušnost s Gemini GV1 Interkom?
5.10.1842 www.bmwgs.cz
Vlak by měl jet jen takovou rychlostí, aby motýli mohli otevřenými okny volně létat dovnitř a ven
pivos napsal:
máte někdo zkušnost s Gemini GV1 Interkom?
to je klasika čína len v inom obale
toto je za epšiu cenu a maš tam dve. nevyhofda je že to nevie komunikovat z viac ako dvomi zariadeniamy. ttakže telefon + spolujazdec alebo telefon a GPS alebo GPS a spolujazdec
xtmotoman napsal:
Chcem si s bráchou pořídit nějaký to povídátko . Všim jsem si, že jsou nový modely - Interphone F5 a Cardo Scala Rider G9 a taky že starší typy - Interphone F4 a Scala Rider Q2 jsou za docela zajímavý ceny. Má cenu si připlatit za novější, nebo starší modely jsou OK? Se kterou značkou máte lepší zkušenosti? Stojí +- stejně. Dík
Mám scala rider G4- jsem s tím moc spokojený jen jedna věc mi vadí a to je slabý příjem radia funguje to chvíli a pak stanice začne šumět a musím buď přeladit nebo raději pustit MP3. Pokud by se dala připojit externí anténa bylo by to super.