Poradí někdo kde sehnat siletblog ( pouzdrová pružina ) do zadního tlumiče na R 1200 GS rozměry
velký průměr D 25
malý průměr d 10
celková délka L 40
Je do spodního oka.
Diky Honza
Já bych se poptal někde v prodejně s ložiskama guferama a tímhle bordelem a tam bych se pokusil sehnat podobnej díl a upravit ho... Nebo se poptat repasovaču
... servis a diagnostika BMW Motorrad
Ono kdyby bylo opravdu nehuř nechalo by se to vysoustružit ze silentbloku a nalisovat to jen do puvodního obalu aby byl stejnej venkovní pruměr
Tento rozměr neupravím, protože povrch nelze přetočit a do oka se mě díra zvětšovat nechce. Našel jsem 25, 10 a tuším že délka 25 dát dva vedle sebe a zkrátit , ale nemají je na skladě. Poptával jsem i u výrobců, ale odezva ještě žádná.
Ale jde to přetočit jen se musí počítat stím že ta guma trochu pruží.... nebo když nebude jiný zbytí tak to ubělat celý ze silonu nebo nějakáho podobnýho plastu
Koblizek napsal:
Tento rozměr neupravím, protože povrch nelze přetočit a do oka se mě díra zvětšovat nechce. Našel jsem 25, 10 a tuším že délka 25 dát dva vedle sebe a zkrátit , ale nemají je na skladě. Poptával jsem i u výrobců, ale odezva ještě žádná.
Ten rozmer co pises tak vyrabej v Nachode v Rubene.Mam to 18km,tak jak budu mit cestu muzu ti tam 2 ks koupit a poslat. http://www.rubena...CatID=1994Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Děkuji za rady, origoš se opravdu pořídit asi nedá. V délce 40 jsou na trhu s velkým průměrem jen 22 (vytočit pouzdro) nebo 28 ale to by se zeslabilo příliš oko poněvač tam není příliš materialu. Zvolím asi dvě 25 10 25 a zakrátit na potřebnou délku. Pavle děkuji za tvoji nabídku a budu tě kontaktovat.