Kam připojit zásuvku pro navigaci na R1200GS aby se vypnula po vypnutí klíčku?
Bojím se, že když jí dám přímo na baterku, tak jí často zapomenu vypnout a baterka půjde do háje!
Pod svěltem je zásuvka do která si v TT koupíš redukci za 700 a pak máš napájecí držák vypínanej.. Nebo napiš PM Mr.Gs tomu jsem to sndal z motorky ten má kabel ale je to na Zumo 550
... servis a diagnostika BMW Motorrad
brainoff napsal:
Kam připojit zásuvku pro navigaci na R1200GS aby se vypnula po vypnutí klíčku?
Bojím se, že když jí dám přímo na baterku, tak jí často zapomenu vypnout a baterka půjde do háje!
Mám to přímo na baterku, navigaci sundávám jenom na zimu a zatím v pohodě.
servisak napsal:
Pod svěltem je zásuvka do která si v TT koupíš redukci za 700 a pak máš napájecí držák vypínanej.. Nebo napiš PM Mr.Gs tomu jsem to sndal z motorky ten má kabel ale je to na Zumo 550
Čau Servisáku.
Už jsem to někde četl, ale zásuvku pod světlem nenašel. Jen pod sedlem.
Není to až od nějakýho roku?
Mám 04 a nic jsem nenašel...
a cvakni plusový vodič navigace na plusový vodič origo zásuvky, která je vypínatelná. Mínus navigace třeba na baterku.
Upravil lochman dne 01.03.2012 22:12
servisak napsal:
Čau Servisáku.
Už jsem to někde četl, ale zásuvku pod světlem nenašel. Jen pod sedlem.
Není to až od nějakýho roku?
Mám 04 a nic jsem nenašel...
je to len nenapadny konektor ktory je prilepeny paskov ku kablom ja som ho tiez pekne dlho hladal ked som daval origo navogator na Bmw. Chlapi hladajte pri kablovacke pod volantom priblyzne ako sa spajaju riaditka s vidlicov asi tam. Vravim ja som to mal uplne zalepene latkovov paskou od viroby. A je na tom aj taka zaslepka ktoru zhodite dole.
No jasný je to jen konektor přepsal jsem se....
A je hned za chladičem na té trubce přilepaná hadrovou páskou jak píše lakiluk
Upravil servisak dne 03.03.2012 08:43
Ked date dole tu zatku objavia sa vam dnu take tri male mosadzne drotiky to su napajania. Je to ciernej farby a vravim ja som to nasiel asi len nahodov lebo videl som na zvesku kablov iba hrcu ktora bola olepena paskou a pod nou sa schovavalo toto cudo
funguje to super ked zapnem kluc ide mi prud do navigacie a ked vipnem kluc navigacia ide este tak asi minutu a potom sa vipne co je fajn. Je to proste na to urcene a nemoze sa nic stat.
Tak jsem po dlouhém hledání našel nezapojený konektor s krytkou ale mezi řidítkama a nádrží. Vedou k němu 3 dráty - hnědý / červenobílý / modrozelený. Je to ten správný konektor ?
brainoff napsal:
Tak jsem po dlouhém hledání našel nezapojený konektor s krytkou ale mezi řidítkama a nádrží. Vedou k němu 3 dráty - hnědý / červenobílý / modrozelený. Je to ten správný konektor ?
Ne to není on na napájení GPS je ten pod olejovým chladičem a jen dva dráty
nic nehledej dej to přímo na baterku jako 95% lidí a máš pokoj.ta redukve stojí myslím 700 kč a nějak jinak to bastlit je myslím zbytečný... Já nechávám ZUMO v držáku klidně týden ona navy pozná držák a pokud je v motodžáku když je vyplá nenabíjí se
nemám motodržák, mám navi Becker a když jí dám na baterku, tak určitě zapomenu vypnout a baterka půjde do háje.
Tak budu vážně asi muset ještě hledat lépe.