ahoj, GS mám krátce takže nevím úplně přesně v čem je problém ale při jízdě rovně mám řidítka nepatrně doprava. Motorka bouraná nebyla a tak nevím jestli stačí jen někde něco povolit a srovnat to. Jinak vše v řízení a teleskopech funguje. Díky. Přiložím fotku ale nevím jestli z ní něco uvidíte.
martinh678 přiložený následující obrázek:
martinh678 napsal:
ahoj, GS mám krátce takže nevím úplně přesně v čem je problém ale při jízdě rovně mám řidítka nepatrně doprava. Motorka bouraná nebyla a tak nevím jestli stačí jen někde něco povolit a srovnat to. Jinak vše v řízení a teleskopech funguje. Díky. Přiložím fotku ale nevím jestli z ní něco uvidíte.
mas spis krivy riditka, ne?
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
martinh678 napsal:
nene, nejde jen o natočená řidítka ale také ten horní díl, kde jsou řidítka přišrobované
a zkousel jsi povolit alespon ty riditka? jestli se to nesrovna?
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
ja by skor povolil spodný okular , narovnal a pritiahol naspäť, horným sa to nespravý, niekomu možno spadla zo stojanu na bok a hned je to posunute
potrebuješ servis? zavolaj mi, napíš, pošli holuba :-) diagnostika aut a moto bmw
Dej motorku na hlavní stojan,povol oboje brejle,podrž přední kolo kolenama a srovnej to za řídítka .
To jsi nikdy neupadl na kole a nerovnal to? Je to stejný.
Upravil BIGR dne 03.03.2012 16:57
Dokud nepoznáš BMW,nechybí...
BMW R1200GS
Pokud to chápu a vidím dobře, jde o rozdíl mazi řídítky a horními brylemi. Povol všechny šrouby jak od měsíčku i od spodních dílů na brýle (spíše ty) nasměruj, drobná vůle tam bude. A stáhni. A kdyby to nebylo tam, tak jak e píše výše, povol brýle-spodní natlač řídítka do dobré polohy, a stáhni. Ale jen jestli máš vrch v rovině.
martinh678 napsal:
Neměl to fak půvoidní majitel schválně?Třeba měl jednu ruku kratší
martinh678 napsal:
Skoro ses trefil...
Předchozí majitel o tom nazpíval aj volakú peknú motoristickú pesničku.
martinh678 napsal:
Ty voe Vlastimile, ty ses vazne booorec.
R 1100 GS r.v. 1995 www.tomphotos.eu
a ) k řídítkům platí to co napsal Bigr centrál > povolit vše > srovnat > utáhnout. Někdy se to lehce hne i při utahování tak opakovat.
Občas se to tiž hne při běžném "odložení" nehoda není k tomu nutná.
b ) tady máš ten odkaz promiň nějak jsem na to pozapomněl tak snad není pozdě.
a ) k řídítkům platí to co napsal Bigr centrál > povolit vše > srovnat > utáhnout. Někdy se to lehce hne i při utahování tak opakovat.
Občas se to tiž hne při běžném "odložení" nehoda není k tomu nutná.
b ) tady máš ten odkaz promiň nějak jsem na to pozapomněl tak snad není pozdě.
martinh678 napsal:
Ty voe Vlastimile, ty ses vazne booorec.
Dík za uznání...jsem na to ale zvyklejděda mi to říkal už když jsem byl malej
Jen Dovi mne nepochopil,já psal krátkou a on myslel dlouhou
tohle řeším na WR po každým pádu. povol brejle a srovnej to. ale pozor nesmíš to zase dotáhnout na krev, je to jen zlehka aby se to právě při pádu potočilo a nezničili se šavle. Utahovací moment na GS neznám ale na WR je to 21 N
BMW R1250GS Adventure HP, Yamaha WR450F 2019. Yamaha WR250F 2015