Mám starší typ a zaplacené pojištění.(údajně když bude potřeba, tak pro tebe pošlou vrtulník). Vždycky jsem se bál, když jsme popíjeli, že to někdo zmáčkne ajá pak budu platit zbytečnej výjezd. Dej si bacha na mapu pokrytí, jesli už to nedotáhli dál.
TOLI napsal:
Myslím že na můj způsob použití zbytečný.Na dovolenou jezdim ve skupině.
...Lunetic
ja z vas umrem
dwar: to potom hned treba s niecim tresknut po kolene a urobit daku zlomeninu aby sa neplatilo
aku mapu? ved to by malo ist cez GPS a suradnice
Ked niekto vyhrava neznamena to, ze je lepsi, ale ze podvadza
UPOZORNENIE: Cena nezahŕňa poistenie zdravotných nákladov, cestovné poistenie ani poistenie nákladov spojených so záchrannou akciou v danej krajine.Odporúčame zabezpečiť si príslušné poistenia ešte pred vycestovaním do zahraničia.
to potom naco je to SOS ked vsetko musim platit sam?
xNOKIAx napsal:
dlhsiu dobu rozmyslam nad niecim podobnym ked sa nieco stane na ceste a clovek je sam
ma niekto skusenost s tymto http://www.spotso...ome?lng=SK
alebo nieco podobne? tym na sim kartu neviem prist na chut. co ak nechyti signal alebo roaming nebude fungovat ako ma?
preto radsje nieco taketo. a skusenosti ma niekto alebo s podobnym? v usa to pouzivaju dost. len ako je to u nas v europe?
vdaka
.
Napiš Dufinovi, používal to na cestě do Mongolska.
UPOZORNENIE: Cena nezahŕňa poistenie zdravotných nákladov, cestovné poistenie ani poistenie nákladov spojených so záchrannou akciou v danej krajine.Odporúčame zabezpečiť si príslušné poistenia ešte pred vycestovaním do zahraničia.
Já to měl jinak, teď to vypadá, že se budeš muset ještě připojistit.
Jo a jestli si dobře vzpomínám, tak na Islandu to nefungovalo.( Ale já si ani nepamatuju, jestli jsem byl ráno chcát)
Já to měl jinak, teď to vypadá, že se budeš muset ještě připojistit.
Jo a jestli si dobře vzpomínám, tak na Islandu to nefungovalo.( Ale já si ani nepamatuju, jestli jsem byl ráno chcát)
Jestli je to GPS tak tracking funguje ale údaje to odesílá po GSM a tam kde neni tak to nic neodešle.
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
v tom cenniku sa plati za sluzbu nie za sim kartu a pod. tak by to malo ist vsade. ved napr na mori nie je gsm signal
to suhlasim. ale ako to moze potom fungovat ked maju na mape aj take velke porytie na vode?
xNOKIAx napsal:
v tom cenniku sa plati za sluzbu nie za sim kartu a pod. tak by to malo ist vsade. ved napr na mori nie je gsm signal
ano, platí se roční paušál, můžeš se i výhodně připojistit u Loyda na 100 000 USD, pro případ záchranné akce (třeba při použití vrtulníku, terénních aut,...), v paušálu je 100 sms (jestli se nepletu nebo možná 200), to nejsi schopen vyčerpat a co 10min je na webu tvá aktuální poloha, kterou vidí jen lidé, kterým dáš přístup
používám jej a doufám, že nebudu nikdy potřebovat tlačítko SOS
jinak je to dobrá věc, i když jede člověk v civilizaci - například se vám něco stane v lese, kde není signál GSM a jste jen pár km od vesnice, ale bez tohoto máte smůlu,
Krom SOS to může samozřejmě posílat předefinované sms na daná čísla nebo maily s textem, že potřebujete jen odtah, ...
tlačítko SOS spouští záchrannou akci přes centrálu
3X neviem teraz ci na slovensku chce znova niekto rychlo zbohatnut ale tam pisu toto: Základnej služby je zahrnutých 48 sms správ ročne funkcie SOM OK. co sa mi zda troska malo na cely rok kde chcu za zakladnu sluzbu 115€
dalsich 180 sprav je 10€ to ledva vyjde 1 sprava na den na pol rok
99E Basic servis, 39E track progress, 11E je pojištění u Loyda na 100 000,- USD (pouze pro nového člena) jinak je to mezi 50-250E a sms je 200 free a další stojí 0,15E
3X napsal:
99E Basic servis, 39E track progress, 11E je pojištění u Loyda na 100 000,- USD (pouze pro nového člena) jinak je to mezi 50-250E a sms je 200 free a další stojí 0,15E
to mas odkial? na tej stranke co som dal v prvom prispevku je nieco ine