zdar, kdyby někdo našel se někde válet Passat Varinat 2,5 V6 TDI automat rv 2000 z nabídky zde http://www.bmwgs....rowstart=0, dejte prosím vědět, docela bych ho bral zpět, díky, V.
VasekBohnice napsal:
zdar, kdyby někdo našel se někde válet Passat Varinat 2,5 V6 TDI automat rv 2000 z nabídky zde http://www.bmwgs....rowstart=0, dejte prosím vědět, docela bych ho bral zpět, díky, V.
To je ten od Waltera, ze?
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
presne rovnake auto (passat combi a automat) ukradli kamaratovi s pred domu
auto kupil s jednym klucom.. tri mesiace ho nechali nech na nom pomeni vsetky veci co bolo treba a medzi tretou a piatou rano mu auto zmizlo s pred domu (v jeho dedinke Kmetovo doteraz nikdy nebolo ukradnute ziadne auto)
zaver - niekomu sa posral ten automat, oprava by vysla draho tak si dal ukradnut
auto sa urcite legalizovat nebude, ovela vacsiu hodnotu ma na nahradne diely (vstrekovace, cerpadlo, motor karoseria kolesa atd)
prajem vela stastia pri hladani ale obavam sa ze uz je rozobrate..
přesně, udělal jsem rozvody, čerpadlo, novou ultramegahustou baterii jsem koupil, vše vyměněno, vyvoněno, celkem přes 30K za servis, jak kdyby to někdo tušil :-( ale alespoň jsem se skoro rok vozil, no :-)
dík za podporu!
P.S.: sjeďte se někdo podívat nenápadně k Waltrovi, jestli nemá zpátky pašíka :-) :-)
ne, to je blbost, dal mi oba klíče, jen už mi nezbývá nic jiného, než si z toho dělat srandu
Buď cestu najdu, nebo si udělám vlastní.
To šlo určitě na díly,ty motory dost padaj a převodovky jakbysmet a blbě se to shání. Přeju ať se najde celej. Těm zlodějum můžu přát snad jen rakovinu...
Vždyť to snad ani není možné, to se ještě krade, proč?
Já tomu prostě nerozumím, nám to vybrali, nevzali nic, nic tam nebylo.
Kruci to nemůžu Peti ani říci.
Banda magorů.
To není možné! Taková HOVADA!*pissed*
Už ho sice dlouho nemáme doma, ale bylo to super auto, tak jsem měla radost z dobrých rukou dalšího majitele... Pet
tak díky všem za podporu, nepomohlo ani PČR, ani známí, zřejmě si ho někdo vybral na přehoz na svůj identickej pašík, chjo
Buď cestu najdu, nebo si udělám vlastní.