Vymyslel jsem a nechal ušít docela hezké a hlavně funkční brašny na nádrž na R1150GS. Jsou voděodolné, vystužené aby se větrem nebortily když jsou prázdné, upínání je na řemínky. Základní barvy se dají vybrat.
Hlavní záměr byl schovat kolena před větrem a deštěm. V sobotu jsem s nimi dal
300 Km v kuse a jsem maximálně spokojený.
No a staré GeeSo ted´ vypadá skoro jako 1200 Adventure.
Fotky jsou na výše uvedené adrese. ( nějak jsem zapoměl, jak se komprimují fotky )
Kdyby jste měl někdo zájem, tak za 3000,- vám je nechám udělat.
Ušila mi to prof. brašnářka.
prouky napsal:
moc pěkný, ale klíďo mi dej na tu brašnářku číslo, já si je taky nechám u ní ušít, ať s tím nemáš zbytečné starosti!
A ať s tím taky nemá zbytečný zisk
....... sama ironie, sama ironie
jak si to tu pekne medziriadkami popisujete, uz mi tu len chyba aby si to vsimol isty nemenovany clen a to tu budu welnes prdy
Navigačný výjazd motocyklov podľa itinerára www.rallykopanice.sk
Mně se ty brašny líbí, je to dobrej nápad, jsou vymyšlený hezky, že kopírují linie nádrže, pouze ty popruhy jsou tam trochu rušivé, na černé nádrži to ještě není vidět, ale na stříbrné, kterou mám já by to trochu rušilo, ale zase jinak to uchytit nejde, to je jasný.
Jedině, že by na nádrži na boku byly takové ty lepicí držáky, jako jsou třeba na Interphone nebo kamerku ana nich by byl nějakej mechanismus, za kterej by se ta brašnička přichytila. To by pak byla masňárna jako prase, ale popruhy jsou samozřejmě bytelnější, ty určitě nespadnou.
Mohu se zeptat, jakej je použitej materiál? Polyester, polyamid nebo něco jiného?
stepan napsal:
Mně se ty brašny líbí, je to dobrej nápad, jsou vymyšlený hezky, že kopírují linie nádrže, pouze ty popruhy jsou tam trochu rušivé, na černé nádrži to ještě není vidět, ale na stříbrné, kterou mám já by to trochu rušilo, ale zase jinak to uchytit nejde, to je jasný.
Jedině, že by na nádrži na boku byly takové ty lepicí držáky, jako jsou třeba na Interphone nebo kamerku ana nich by byl nějakej mechanismus, za kterej by se ta brašnička přichytila. To by pak byla masňárna jako prase, ale popruhy jsou samozřejmě bytelnější, ty určitě nespadnou.
Mohu se zeptat, jakej je použitej materiál? Polyester, polyamid nebo něco jiného?
Nóóó a ještě by to chtělo takový malinký vodotryskvhodný zejména projízdy do teplých krajin
Stewe napsal:
Zdá se ta cena jenom mě tak nějak mimo mísu?
Záleží na použitých materiálech, složitosti výroby. Brašnička vypadá precizně tvarovaná na tvar nádrže, což není tak jednoduchý vyrobit, jako prostej obdélník. Materiál nevím, na to jsem se taky ptal a chtělo by to vidět naživo, pokud je to ale kvalitně udělané, tak mi cena přijde úměrná.
No právě, Lojzo má normální obdélník, kterej nedrží tvar, je to jednoduchý na výrobu, je to moc velký a hnusný.
Ohledně materiálů nevím, z čeho je co dělaný, to má taky velkej vliv na cenu.
teeeeda to je hnusný jak se tadle o****rna někomu muze zamlouvat to nechapu kazdopadne jestli to nekdo vyrabi doma, tak je šikovnej, ale mpodle mě by mel talet vyuzit na jiny model, trba celej tankbag,a ne na takovou pikačovinu
Zdravím , mě se to líbí , také o něčem takovém uvažuji , jen bych si představoval možná trošku nad nádrž i pod ní ,vyšší a nižší jinak , proč ne , při pádu je chráněná motka a při nepřízní počasí nohy a možná lepší než topkejs , jen tam nenechávat nic pro nenechavce , což zas trošku postrádá učel