Asi to patri spis sem: http://www.bmwgs....owstart=80
Tahle diskuze bude asi urcena k necemu jinemu,pripadne se do ni vlakna tykajici se TT presunou.Milos nam to asi brzy objasni.
vevis napsal:
Asi to patri spis sem: http://www.bmwgs....owstart=80
Tahle diskuze bude asi urcena k necemu jinemu,pripadne se do ni vlakna tykajici se TT presunou.Milos nam to asi brzy objasni.
Skvělé,vynikající,výborné......Vypadá to že by se to časem mohlo jmenovat místo bmwgs.cz třeba touratechgs.cza členy by mohli být jen zákazníci touratechu
A co by jsi tam chtěl kupovat?50%věcí co prodávají je ve své podstatě pouze k tomu aby si "rádoby cestovatelé" měli čím ověšet své motorkyjenže tak je to teď moderní....
to jsou stejne blby kecy jako kdyby vam nekdo nadaval do hloupejch delniku.
---
jako kdyby nestacilo, ze jste moravaci
Upravil hicks dne 23.03.2012 22:08
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
A co by jsi tam chtěl kupovat?50%věcí co prodávají je ve své podstatě pouze k tomu aby si "rádoby cestovatelé" měli čím ověšet své motorkyjenže tak je to teď moderní....
moje reč ja teda od nich nic nemam a ani jsem nikdy nechtel a to mam 1100gs uz 9let uz pred par lety me to prislo jen velke prd o znacce, nevim je to jen muj nazor ale nazev te spolecnosti me prijde jako snobarna pro prdoli co se pak chvastaj ze maj motorku od nich a oblecek jak kdyz sjeli z limky rovnou za motociklem a nejdal byli v brandejse a tech je porad vic a vic, holt je to dobou aco me uplne toci jsou nasi radoby vip herci, zounar a jini co si zajedou do maroka na motorky kdyz je to tak moderni uz vidim ty komentare ps:ti co semnou nesouhlasi nezapomente me upozornit na hrubkyvim o nich a lepsi uz to nebude
Nevim proč bych s věcma od TT nemohl být cestovatel?Je pravda že něco mají dost a zbytečně drahý,no a když to nechci tak to nekoupim a nepomlouvám.Klasika česká povaha"závidim"
rummen1150 napsal:
Nevim proč bych s věcma od TT nemohl být cestovatel?Je pravda že něco mají dost a zbytečně drahý,no a když to nechci tak to nekoupim a nepomlouvám.Klasika česká povaha"závidim"
neni to zavist,jak vidi vsichni ,kdyz se nekomu neco neliby, to je c. povaha. muj priklad pred 9 lety co jsem GS kupoval stalo moje GS to co dneska jetej 1200GS advencr. a uz v tu dobu sem kupoval kufry o grave co stali skoro 30 tak si fak nemyslim ze mekomu neco zavidim a kdyby te napadlo si rejpnout proc mam futr 1100 gs, tak proto ze jsem srdcar a 1200gs je samej plast ps nikdo nerika ze stema vecma se neda cestovat
Upravil basto dne 23.03.2012 22:36
Od TT mám na motorce pár věcí u kterých se časem ukázalo, že byly dobrá volba, skoro až nezbytnost.
Nemám důvod brblat, co se mi zdá zbytečný si nekoupím.
Snadný jak facka.
Mařa & BMW R 1150 GS Adventure http://marags.raj... http://www.youtub...marekondra
Fanos Rusicka napsal:
mara-.Nenadáváme na věci od TT,ale na některý lidi co si je kupujou a úplně na ****!Jen kvůli imidž.
Tak zase kdyz mas motorku s tak mizernym image, jako KTM... tak neco delat musis... zrovna TY bys to mohl chapat
17 cm
moje reč ja teda od nich nic nemam a ani jsem nikdy nechtel a to mam 1100gs uz 9let uz pred par lety me to prislo jen velke prd o znacce, nevim je to jen muj nazor ale nazev te spolecnosti me prijde jako snobarna pro prdoli co se pak chvastaj ze maj motorku od nich a oblecek jak kdyz sjeli z limky rovnou za motociklem a nejdal byli v brandejse a tech je porad vic a vic, holt je to dobou aco me uplne toci jsou nasi radoby vip herci, zounar a jini co si zajedou do maroka na motorky kdyz je to tak moderni uz vidim ty komentare ps:ti co semnou nesouhlasi nezapomente me upozornit na hrubkyvim o nich a lepsi uz to nebude
chovae se k e znacce nefer.
TT sefakt snazi... to, ze ma hromadu divnejch zakazniku bych jim nevycital.
Kdo jinej dela treba tak pekny drzaky na navi? a hromadu dalsich veci.
ja razim minimalismus... preoveseny motorky cimkoliv mi prijdou nevkusne.
a uprimne... radsi stokrat TT, nez total nevkusnej Wunderlich ci jini, casto vrcholne nevkusni, cesti vyrobci.
17 cm
chovae se k e znacce nefer.
TT sefakt snazi... to, ze ma hromadu divnejch zakazniku bych jim nevycital.
Kdo jinej dela treba tak pekny drzaky na navi? a hromadu dalsich veci.
ja razim minimalismus... preoveseny motorky cimkoliv mi prijdou nevkusne.
a uprimne... radsi stokrat TT, nez total nevkusnej Wunderlich ci jini, casto vrcholne nevkusni, cesti vyrobci.
Krásně jsi to napsal
Naprosto souhlasím a to, že má TT třeba RAM Mount napálenej v něčem i o 100% proti GPSCentru jim odpustím a nakoupím holt jinde.
kouknu, dik
17 cm
Vazne gulam ocami nad niektorymi komentarmi. nie je vam hanba? Co vas do toho co si kto kupuje a od akej firmy. Pristup chalanov v TT je max profesionalny. Poradia,vysvetlia. Nikdy nikomu nic nenutia. Co vas ostatnych do toho ci ma niekto na motorke plno TT veci a nie je fanusik offroadu? No a? Preco riesite kolko to stoji? Ked ma niekto spickove oblecenie a lyze na svahu musi zakonite byt skialpinista? Podobnych pripadov a oblasti je kopec. Cudujem sa vam preco im tu zasierate vlakno p........i Vzdy tu na fore chalani z TT poradili ak sa ich niekto na nieco pytal. Niektori mi tu pripadate ako klbko zavisti, stale potrebujete niekomu niecovysvetlovat ake je nieco drahe, zbytocne....... Zamyslite sa nad svojimi reakciami, nad tym ci ste niecim pozitivnym prispeli v tomto fore okrem drizgania na inych.
Béďo
Asi jako každý - koupím co potřebuji nebo co se mi líbí nebo bez čeho "nemohu žít" - někdy je to TT, někdy Wunderlich, někdy třeba homemade - rozhoduji já dle svého vkusu a dle své peněženky (tu si taky musím naplnit sám).
Jestli s tím dojedu v neděli do Brandejsa k nejbližší kavárně nebo až na konec světa (pro někoho třeba ZDE, pro někoho jinde (_!_)), do toho je každému velké kulové.
Jestli to věším na babičku R80 nebo funglovou K1600 nebo na KTM nebo na Jawu - do toho je zase každému velké kulové - tak co se tu řeší???
TT je stejně dobrá firma jako každá jiná na trhu - má svoji nabídku, svůj způsob prezentace a svoje ceny. Vyhovuje = koupím/nevyhovuje = nekoupím. Tečka.
Myslím že Fonda to někde ve filmu říkal nějak takhle: "Je jedno na čem jezdíš, když máš dvě kola, tak jsi náš - a jezdi!"
PS: a mimochodem - v tom filmu (Divočáci) strašně řešili kdo je a kdo není pozér...
Výsledek (jako obvykle) byl jako obvykle lehce předvídatelný již od samého začátku, ale ono to tak obvykle bývá - ani prastará mašina a drsný výraz a image nebo naopak nejmodernější technika a kosmický ohoz nikomu nezaručí, že nebude za pozéra...
Upravil buboGS dne 24.03.2012 08:36
BMW GS = stroj na radost