Ahoj , v červnu mám v plánu memší výlet do Italie cca.1400Km tam. bude to první cesta mého nového stroje BMW 1150 Gs, tak jsem se chtěl zeptat zdali mi mužete poradit na co si dát nejvetší pozor a nejlépé co sebou aby mě to nikde nenechalo díky.
1150gs
Koupil sis GS. V tom se náhradní díly nevozej. Jed a užij si to.
BMW R 1150 GS kombi
MERCEDES Benz 123 240 TD kombi
TRABANT 601 kombi
AUDI A6 2.5TDi Quattro Kombi
Díky..tohle je pravda . minilí rok jsem absoluhoval chorvatsko ale na 12tce a ani nejmenší problém tak doufám v to samé, ale za zeptání nic nedáš vi
1150gs
Je to jak píše Cycli. Kdy měl naposledy servis/ výměnu oleje ap.? A i kdyby se náhodou něco stalo, tak v Itálii bys neměl mít problém s jakoukoliv opravou.
posledni výmněna naplní byla ve 40000tis a ted mam 41000 Full servis... ale stejnak pocit že mi to tam zakašle a ja budu tlačit zpět mě uplně nehřje na prsou
1150gs
Za 15 let ježdění jsem použil antipich 2x, naposled před 13ti lety, ale vozím knoty pro jistotu. Taky vozím staré svíčky. U předchozí motorky mi odešly po dvou tisících fungl nové a od té doby raději vozím vždycky ještě dvě staré. Vždycky se někam vejdou. To je asi tak všechno.
napada me fakt jen ten olej, vem si izolepu a sekundak, sadu na opravu pneu mas pod sedlem... a vyraz... loziska vymenis az doma...
BMW R 1150 GS
ICQ # 16951836
Tak pak už je jen potřeba mít nabitej mobil. Když to kixne, tak aby si pro tebe někdo dojel Ale hlavu bych si z toho nedělal. Já koupil GS loni a rovnou jsem na něm odjel dovolenou (rakousko, italie) a byl jsem nadšenej. Dolejval jsem jen olej a před cestou jsem vyměnil svíčky. Na nic jiného nebyl ani čas ani peníze. No a zvládli jsme to.